in ,

10 GREŠAKA KOJE SVAKA ŽENA PRAVI NA POČETKU VEZE

Prvi utisak kod muškaraca je najbitniji, pa se potrudite da ne pravite neke od ovih kardinalnih grešaka…

10. Oslanjanje na alkohol kao tehniku za osvajanje
Čini se da alkoholna pića čine magične poljupce još čarobnijima. Ipak, pripazite da vam to ne pređe u naviku i da ne biste na prvom sastanku bez alkohola ostale razočarane ili razočarale njega.

9. Vređanje nije muvanje
U dvadesetim godinama velikom broju devojaka dogodi se da odlepe za frajerom koji, suptilno ili ne, čini da se osećaju bezvredno. Nemojte misliti da tako pokušava da vas osvoji.

8. Redovno komuniciranje porukama, nikada lično
Tačke, zapete, mala i velika slova (naročito ako niste vični pravopisu) nisu ni pogled, ni parfem, ni osmeh. Koliko god smajlija stavili. Koristite mobilni samo da biste dogovorili dejt!

7. Ogovaranje osoba istog pola kako biste bili prvi u njegovim očima.
Znaš onu plavušu? Kako se ona glupo oblači! I ima bubuljicu na čelu, kao rog joj stoji, a i nokti su joj neuredni. Užasna je! Ne, tako mu se sigurno nećete svideti. Samo će vas smatrati lošom osobom.

6. Zamršene veze
Ako počnete da se viđate s najboljim drugom svog bivšeg dečka, neizbežno ćete ga sresti, on će zastati da vam se javi, a vi ćete se naći u neprijatnoj situaciji i, verovatno, biti crveni kao bulka naredna dva sata. Osim ako se, naravno, ne sakrijete ispod stola. Razmislite da li želite da budete u toj situaciji.

5. Flertovanje s bivšim dečkom najbolje prijateljice
Da li je objašnjenje neophodno?

4. Razgovor o bivšem već na prvom sastanku
Ovo niko ne želi da sluša. Zaista.

3. Niste mu postavili nijedno jedino pitanje
Sve vreme pričate samo o sebi, sebi i sebi. Teško ćete postići nešto više od toga da on plati račun (i to samo da bi što pre pobegao). Pitajte i njega nešto – na primer, ima li kućne ljubimce, koja mu je omiljena knjiga, za koga navija…

2. Dodirivanje na samom početku
Razmenili ste tek nekoliko rečenica, ali ste stavili svoju ruku u njegovu i zovete ga srce? Ili (iju!) stavljate šaku u zadnji džep njegovih pantalona dok šetate?

Ukoliko ste takva osoba, ne bi bilo loša da neko vreme upoznajete frajere preko Interneta. Dok ne uđete u fazon.

1. Bombardovanje porukama u kasnim večernjim (i pijanim) satima
Pod dejstvom alkohola šaljemo poruke koje nam deluju (u tom trenutku) fantastično, dok su u očima čitaoca tužne. Smešne. Dosadne.

Ili, jednostavno, u njima piše: Jd s8m ht1la d0 ti kaž3m da mmi sw sviđ1š. Ooo ne!

2 REČI KOJE MOGU SPASITI TVOJU VEZU A NISU ‘VOLIM TE’

10 SKRIVENIH ZNAKOVA DA ON ŽELI RASKINUTI SA TOBOM