in ,

10 RAZLOGA ZAŠTO BI TREBALA BITI SREĆNA ŠTO SI SINGL

5. Ne morate redovito depilirati noge

Pogotovo sada kada je hladno, ponekad se možete opustiti i zaboraviti izdepilirati se. Nitko vam neće prigovarati da ste se zapustili.

4. Nema drame u vašem životu

Svaka veza sa sobom nosi i prepirke, ljubomoru, suze… Kad ste sami, drame nema. Nema svađa, prkosa i emocionalnih ucjena.

3. Možete se fokusirati na karijeru

S obzirom da imate više slobodnog vremena, možete ga iskoristiti za napredovanje u karijeri. Kada ste singl nitko vam neće prigovarati zbog toga što dulje radite ili radite vikendom, a vi pak se nećete osjećati krivi da zapostavljate nekog.

2. Sve je moguće

Neki nesretni parovi osjećaju se zaglavljeni u vezi i ostaju zajedno samo radi navike, djece, zajedničkih financija ili osjećaja srama što će drugi reći. Singl cure nemaju taj problem – za njih budućnost ima širom otvorena vrata da pronađu svoju sreću.

1. Vi ste uvijek na prvom mjestu

Ok, vrijeme je da se uozbiljimo. Prestanite na činjenicu da niste u vezi gledati kao na veliki problem ili opterećenje i shvatite već jednom o čemu se tu zapravo radi – o prilici! Ovo je prilika da se fokusirate na sebe i shvatite što želite i ne želite u svom životu.

Singl život vam dozvoljava da otkrijete tko ste i, što je najvažnije, da naučite voljeti samu sebe. A onda kada gosp. Pravi naiđe, i on vas može voljeti, a vi možete živjeti dvostruko sretniji život.

OSJEĆATE DA STE BOLESNI ALI NIKO NE ZNA ŠTA JE: KINESKA MAPA LICA OTKRIVA S ČIM SE VAŠE TIJELO BORI!

NAJMLADOLIKIJA OD SVIH ŽENA U CIJELOM ZODIJAKU: ZA ŽENU U OVOM ZNAKU MUŠKARAC ĆE DATI SVE