in

10 stvari koje se nikad neće dogoditi ako stvarno volite partnera

Kada volite svog partnera, postoje neke stvari koje se jednostavno neće dogoditi u vašoj vezi. Ovo nije samo zato što se trudite da vaša veza bude srećna i uspješna, već i zato što je vaša ljubav iskrena i duboka. Evo deset stvari koje se nikada neće dogoditi ako stvarno volite svog partnera:

10. Nećete se svađati oko sitnica

U vezi će uvijek biti neslaganja i razlike mišljenja, ali ako stvarno volite svog partnera, nećete se svađati oko sitnica poput kojeg filma gledati ili gdje otići na večeru.

9. Nećete mučiti svog partnera

Ako volite svog partnera, nećete ga namjerno mučiti, izazivati ​​ljubomoru ili ga nepravedno optuživati. Umjesto toga, trudit ćete se da ga podržavate i osnažujete.

8. Nećete imati tajne

U zdravoj vezi, nema mjesta za tajne. Ako stvarno volite svog partnera, nećete imati potrebu da mu nešto skrivate ili da mu lažete.

7. Nećete se osjećati usamljeno

Kada volite svog partnera, nikada se nećete osjećati usamljeno, čak ni kada ste sami. Vaša ljubav će vas ispuniti i činiti vas sretnima.

6. Nećete mu nedostajati po cijele dane

Naravno, normalno je da vam partner ponekad nedostaje, ali ako stvarno volite svog partnera, nećete biti nesposobni da funkcionišete dok niste zajedno. Imat ćete svoj vlastiti život, interese i prijatelje koji će vas držati zauzetim dok ste razdvojeni.

U panici sam – volim puno mlađeg od sebe: Šta kad se starija žena zaljubi u mlađeg muškarca?

7 stvari koje svaka žena zaslužuje u vezi ili braku