in ,

10 ZNAKOVA KOJI DOKAZUJU DA JE VAŠOJ LJUBAVI DOŠAO KRAJ

Postoje neke promjene u ponašanju i ophođenju, koje nedvojbeno ukazuju na to da više niste predmet “zasljepljivanja” svom dragom.

Ovih 10 znakova nam govore da mu prosto, više niste posebni:

10. Počeo je da vas upoređuje sa drugim ženama.

Muškarac nikada ne bi trebalo da kaže nešto što će učiniti da se njegova draga osjeća manje lepom, manje talentovanom ili manje ženom od neke druge. Najmanji nagovještaj poređenja vas sa bilo kim drugim, bi trebalo da bude dovoljan znak upozorenja.

9. Prestao je “dugo” da vam odgovara na poruke.

Jedan od prvih znakova da je vaš dečko zaista počeo da gubi svoja osjećanja prema vama je kada prestane da vam odgovara opširno na poruke. To je onaj momenat kad je u izlasku sa drugarima, čuje “beep” na telefonu, ali samo napravi glupu facu kada vidi da je poruka od vas.

8. Vaš dečko je počeo da provodi više vremena sa svojim drugovima.

Ako je vaš momak skratio viđanje sa vama na uštrb vremena koje provodi sa “ortacima”, pitajte ga prvo da li ga nešto muči. Ako on to radi nesvjesno, predstaviće vam to kao da je sve u redu.

7. Postao je ekstremno sebičan u vezi.

Kad frajer izgubi interesovanje, njegovo ponašanje počinje da bude jako sebično. On postaje mnogo usredsređeniji na sebe u svojoj interakciji i razgovoru sa vama, generalno.

6. Iznervira se kad krenete sa sentimentalnom konverzacijom.

Romantični razgovori i slatki nadimci su bitan deo života jednog para. Ovo može biti veliki problem za djevojku/ženu u vezi…

NUMEROLOGIJA OTKRIVA ŠTA KUĆNI BROJ GOVORI O VAŠOJ KUĆI I UKUĆANIMA

10 ZNAKOVA KOJI GOVORE DA JE SUDBINA ODREDILA DA BUDETE ZAJEDNO