in ,

10 NEUGODNIH ZNAKOVA DA POSTAJEŠ OSOBA KOJA I TREBAŠ BITI

5. Poznat ti je osjećaj tuge

Tvoj život i nije uvijek posut šećerom; ima dana kada se osjećaš punom nade, ali postoje i slučajevi kad se osjećaš kao da si na najnižoj točki svog života. No, ti isto tako sada lakše prihvaćaš svoju bol i slomljeno srce i propuste i razočaranja. Znaš da nije uvijek sve po špagi, ali ipak uspijevaš na svaku životnu situaciju gledati s pozitivne strane, jer shvaćaš da iz svega možeš izvući pouke koje su vrijedne za dalje.

4. Stalno ti ponestaje vremena

Ponekad imaš osjećaj kao da 24 sata u danu tebi nisu dovoljna. Malo spavaš i svakim danom nalaziš na neke stresne situacije. Tu se javlja borba između vremena za sebe i vremena za tvoje najmilije. Uvijek će biti nešto što moraš učiniti, a ponekad si pre stroga prema sebi. To je samo znak da u sebi posjeduješ snažnu odlučnost da budeš uspješna.

3. Žališ za pogreškama koje si počinila u prošlosti

Nije ti teško kriviti se za pogreške koje si napravila u prošlosti. Potvrđuješ da si donijela i neke loše odluke, a ponekad bi sve dala da se vratiš i počneš sve ispočetka. Ali, isto tako uspijevaš razumjeti da te žaljenje za prošlošću neće nikuda dovesti i zato odlučiš da je jedina stvar koju možeš učiniti je ne ponoviti iste greške.

2. Nedostaje ti djetinjstvo, obitelj i voljeni

Odrastanje je teško i često se nađeš u mislima kako bi bilo lijepo vratiti se u period kada si bila djevojčica bez obveza. Sada kada živiš sama, odvojena od roditelja nije nikome lako. No duboko u sebi znaš da tako treba biti, a svaka situacija koju uspiješ riješiti sama i izvući iz svega najbolje, bit će najbolji dar za sve ljude koje voliš.

1. Osjećaš se izgubljeno, zbunjeno i zabrinuto za budućnost

Nastojiš biti hrabra i jaka, ali većinu vremena se osjećaš jako nesigurno u svom vlastitom životu. Stalno se preispituješ u svojim potrebama i koja je tvoja životna svrha. Ne znaš točno kakav bi život trebao biti, jednostavno zato što se događaju mnoge neočekivane stvari. No, unatoč svim zabludama i strahovima, ipak se na kraju dana nasmiješ i zahvališ što si uspjela obaviti većinu svojih obaveza i imati malo, par minuta vremena za rad onoga što voliš.

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JULI 209: DANAS ĆE PUTEVI LJUBAVI BIĆE OTVORENI SVIMA

AKO SE OSJEĆAŠ USAMLJENOM: OVO JE ZA ŽENU KOJA SE SMIJEŠI TOKOM DANA, A PLAČE PRIJE SPAVANJA