in

10 RAZLOGA ZAŠTO JE BLIZANAC NEZABORAVAN HOROSKOPSKI ZNAK

Za njih vrijedi da su izrazito komunikativni, vrlo kreativni, ali i brzopleti. Sigurno znate jednog, a evo karakteristika koje će vam pomoći da ga još bolje upoznate …

Riječ je o – Blizancima!

10. Odlični su u komunikaciji.

Zahvaljujući kombinaciji inteligencije, britkog uma i entuzijazma, Blizanci su odlični u komunikaciji bez obzira na situaciju u kojoj se nalaze. Vole učiti i rado dijele stečeno znanje, a vrlo rijetko će uzmaći kada je potrebno da izraze svoje mišljenje i braniti čvrste stavove.

Kada su veze u pitanju, Blizanci će uvijek gledati da istog trenutka rješavaju sve probleme umjesto da čekaju da se nagomilaju ili sami od sebe nestanu.

Vrlo teško kriju nezadovoljstvo pa će ponekada reagirati previše burno. Vole tračeve, a idealan su sugovornik ukoliko vam je potreban savjet, ali isto tako znaju i pažljivo slušati. Sve u svemu, Blizanci imaju krajnje jedinstven pogled na svijet.

9. Brzi su.

Vrlo brzo razmišljaju, govore i rade stvari. Bilo da je u pitanju posao, ili privatan život, Blizanci nemaju strpljenja za neaktivnost. I dok su prilično opušteni i ne traže puno, od stagnacije i dosade im se diže kosa na glavi. Ako osjete da je vrijeme da nastave svoje putovanje sami, to će i uraditi. Ako ih ne možete pratiti, plašimo se da ćete zaostati za njima.

8. Kreativni su.

Blizanci posjeduju brojne talente i vrlo često u isto vrijeme im pažnju zaokuplja nekoliko stvari. Međutim, ovo nije dobra stvar. Manjak jasnog puta vrlo često ih dovodi u situacije kada započinju puno, a završavaju jako malo. U slučaju da im date pravi projekt, budite sigurni da će biti gotov.

7. Imaju nekoliko osoba u sebi.

Blizanci su poznati po tome što imaju multiple ličnosti. Vrlo su prilagodljivi i intuitivni. Zbog toga reagiraju na energiju drugih ljudi, pa tako na površinu isplivava njihova druga “verzija”.

Ovih ličnosti može biti puno – za svaku ličnost i situaciju koju susretnu. Razlike između njih nekada mogu biti suptilne, a nekada ogromne ovisno o tome s kim imaju posla.

6. Vrlo ih je teško “pročitati”.

Blizanci su izuzetno slobodnog duha i sloboda za njih nema cijenu. Ne vole se osjećati vezano i povući će se ako osjete da ih netko guši. S obzirom na to da im je vrijeme izuzetno važno, mogu izbjegavati vezivanje iz straha da će napraviti pogrešnu odluku zbog koje će izgubiti dragocjeno vrijeme.

U vezi žele samo najbolje jer je to ono što sami nude. Ljubavno se najbolje slažu sa osobama koje gaje avanturistički duh, neovisne su i učinkovite.

5. Strastveni su.

Kada su u ljubavi, Blizanci vole svim svojim bićem. Mogu postati iracionalno ljubomorni ako osjete prijetnju. U naletu bijesa po kući će letjeti stvari, ali će se nakon ove teatralne predstave izviniti i počistiti sav nered – kao da se ništa nije dogodilo. Tako da da, Blizanci su pomalo ludi, ali samo kada im je do nekoga duboko stalo i jedino kada za to imaju jako dobar razlog.

4. Površni su.

Ovo se manifestira na nekoliko načina – vole kada su u centru pažnje i vrlo često previše vrednuju površne stvari. Vrlo često se ne udubljuju previše i zbog toga se može dogoditi da pogrešno procjene nekoga ili određenu situaciju.

Ovo je vjerojatno ujedno i najveća mana Blizanaca. Ponekada će te morati potrošiti sate kako bi ih natjerali da promijene mišljenje jer mogu donijeti pogrešan zaključak za jako kratko vrijeme.

3. Neodlučni su.

Možda je u pitanju stvar koja najviše nervira sve oko Blizanaca – jednog dana su presretni da bi narednog stvari postale prekomplicirane. Raspoloženje im se može mijenjati kako vjetar puhne i stalno preispituju svoje odluke, pod uvjetom da su je uopće uspjeli donijeti. Stalno se preispituju i mogu biti velike cjepidlake. Zbog ovih osobina Blizanci su skloni anksioznosti.

2. Velikodušni su.

Čak i kada su pred njima teška vremena i dalje će biti velikodušni prema bliskim i dragim ljudima. Nisu previše vješti kada je novac u pitanju i troše više nego što bi trebalo.

1. Opraštaju, ali nikada ne zaboravljaju.

Slon bi se mogao nazvati srodnom dušom Blizanaca. Iako lako opraštaju, nikada neće zaboraviti ako ste se ogriješili o njih. Kada je Blizancu stalo do vas, neće mu biti teško prijeći preko grešaka koje ste napravili.

Međutim, pošto nikada ne zaboravljaju, morat ćete se potruditi da ponovo zaradite njihovo povjerenje što će stvoriti dodatnu negativnu atmosferu.

Drugim riječima – ne zamjerajte se Blizancu.

PRVI MJESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2019: NEKE TAJNE ĆE KONAČNO BITI OTKRIVENE, A MOŽDA NA TO NEĆETE BITI SPREMNE…

SVAKI ZUB JE POVEZAN SA ORGANOM: 10 BOLNIH ZUBA NAJAVLJUJU PROBLEM U ODREĐENOM ORGANU