in

10 RAZLOGA ZAŠTO SU OSOBE ROĐENE U APRILU ZAISTA TAKO POSEBNE

Baš kao i proljeće i oni u naše živote unose svjetlost i toplotu.

Djeca aprila su pravi sanjari, romantične duše koje često odlutaju u svijet mašte, ali kada se vrate njihovu hrabrost i snalažljivost niko ne može da porekne! April je bio drugi mjesec u rimskom kalendaru. Samo onaj ko u svom životu ima aprilsko djete zna koliko je njihova ljubav iskrena i jaka, a duša čista! Ovo je mjesec velikih svjetkovina kojima se obilježavao početak nove godine.

Pogledajte šta odlikuje osobe rođene u aprilu:

10. Osobe rođene u aprilu imaju vrlo razvijenu intuiciju, pronicljive su i dobro prepoznaju karaktere. Vole da posmatraju i procjenjuju druge ljude, i teško ih je prevariti.

9. Izuzetno su kreativne i maštovite, imaju izraženu umjetničku “crtu”. Iskazuju se u likovnoj umjetnosti i dizajnu, a posebno su nadareni za muziku. Istraživanja su pokazala da je najviše pjevača i svirača među ljudima rođenim u aprilu.

8. Velikodušne su i suosjećajne, zato privlače druge ljude i omiljene su u društvu. Pouzdane su i često su drugima rame za plakanje.

7. Iako se dobro snalaze u društvu, osobe rođene u aprilu su povučene i misteriozne kada je riječ o njihovu privatnom životu. Vole da sanjaju u samoći, miru i tišini, pa izbjegavaju bučna mjesta i gužvu.

6. Vjerne su i duboko posvećene ljudima do kojih im je stalo, pa će ostati uz njih i u najtežim životnim trenucima.

5.Vrlo su prilagodljive, pa znaju da se snađu i u “nemogućim” situacijama. Hrabre su, energične i sposobne da obavljaju više poslova odjednom.

4. Vole da putuju, pa uživaju u novim i uzbudljivim stvarima, pa im zato odgovara promjena okoline i boravak u prirodi.

3. Imaju filozofski pristup životu i pomno analiziraju svijet oko sebe. Razmišljaju svojom glavom pa nisu podložni tuđim uticajima.

2. Pozitivci su puni poleta i zanosa, njihov entuzijazam je zarazan. Šire radost gdje god da se nalaze i znaju da se smiju i u najtežim trenucima.

1. Njihova strastvenost često ih odvodi u dramatičnost, ćudljivost i sklonost naglim odlukama. Velika su zlopamtila ako neko izigra njihovo povjerenje.

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. – 13. OKTOBRA 2019: ONI KOJI TEK POČINJU LJUBAVNI ODNOS VJEROVATNO ĆE SE PRIVREMENO UDALJITI JEDNO OD DRUGOG

KAKO ZADRŽATI FRAJERA PO HOROSKOPU: SLUŠAJTE BIKA, NE KRITIKUJTE RIBE