in

10 STVARI ZBOG KOJIH JE VODOLIJA POSEBAN ZNAK ZODIJAKA

Poput samog vazduha, Vodoliju je teško definisati. Čak i kada mislite da ste je shvatili, uradi ili kaže nešto što dokazuje da je uopšte ne poznajete. 

10. Uvek vidi najbolje u drugima


Jedna od najboljih osobina Vodolije je da je uvek spremna da vidi najbolje u vama. Neće vas ocenjivati na račun glasina, zaista veruje da imate odgovarajuće odgovore u sebi – čak i ako to znači da mora duboko kopati kako bi ih pronašla.

Vodolija takođe veruje u drugu šansu, sve dok joj pokazujete da je zaslužujete. Ipak, može namirisati laž na kilometar, tako da nikada nemojte iskoristiti njenu dobrotu. Ako to učinite, potrudiće se da zažalite.

9. Misteriozna je


Možete se svašta pitati nakon susreta s Vodolijom, ali nećete dobiti puno odgovora. Njena rezervisanost otežava otkrivanje da li želi da se družite ili želi da je pustite ne miru jer istovremeno izgleda srećno i ravnodušno.

A što se tiče ostalih situacija u životu, nemoguće je znati šta misli o bilo čemu. Zbunjujuće, zar ne?

8. Ne boji se da se zauzme za sebe


Vodolija je mnogo toga, ali jedno definitivno nije. Nikada nije otirač na kojem svako može da obriše noge. Bilo da se bori za cilj u koji veruje ili se brani argumentom, Vodolija je snažna i ne boji se da se zauzme za sebe.

Naravno, ponekad postaje nervozna tokom sukoba, baš kao i mnogi od nas, ali sva njena nervoza nestaje kada neka tema postane strastvena. Dajte joj razlog da se bori, a ona će vam pokazati da je niko nikada ne može poraziti.

7. Tip osobe koja ide na sve ili ništa


Zvuči kao kvalitet, ali kada je u pitanju Vodolija, to je ekstremno. Iako je istina da Vodolija nikada ne radi ništa na pola, ona takođe ima tendenciju da uradi i kaže svakakve stvari kako bi rekla svoju poentu.

Takođe, mrzi kada joj govore šta da radi i voli da izbegava pravila. Poznato je da je sklona pobuni i to je često dovodi u više problema nego što može da podnese.

6. Ima mozak i zna kako da ga koristi


Vodolija voli da uči i uvek je u potrazi za novim zanimljivim činjenicama koje će ugasiti njenu žeđ za znanjem. Takođe voli da podučava svoje prijatelje, braću i sestre nečem novom, jer je to način povezivanja s ljudima koje voli.

Ali nikako nije knjiški moljac. Njena inteligencija kreće se van zadanih školskih okvira. I iako bi moglo zvučati sladunjavo, ona voli duboke razgovore do kasno u noć, razgovore koji traju satima, koje možete imati samo s osobom s kojom ste jako bliski.

5. Nikada se ne vezuje u potpunosti


Iako je istina da Vodolija ima mnogo bliskih prijatelja i voli da upoznaje nove ljude, ide na ljubavne sastanke i sve te dobre stvari, nikad je nećete sasvim vezati za sebe. Voli da bude nezavisna i potrebna joj je sloboda da bi bila srećna, Vodolija je zapravo usamljeni vuk koji će uvek najviše voleti sebe.

Nije tajna da je Vodolija vrlo rezervisana i može da izgleda da vas zapravo ne želi u svojoj blizini, ali to nema previše veze s vama, jer zapravo samo voli da bude sama. Ponekad to i dalje boli!

4. Vidi svet drugačije


Vodolija bi definitivno mogla da bude označena kao osoba s dominantnom desnom stranom mozga,  s obzirom na to koliko često misli van okvira. Kreativna je osoba i to se ne ogleda samo u njenim delima, nego i u načinu na koji razmišlja.

Nećete sresti Vodoliju koja logično gleda stvari, ali će pokušati problem da okrene naopako kako bi ga rešila. Ona drugačije vidi svet, što je i inspirativno i genijalno. Vodolija želi da bude poznata kao osoba koja donosi inovaciju u sve što učini u životu i nadahnjuje druge da čine razliku.

3. Ima vatreni temperament  – ako je izazivate videćete to


Vodolija ne izgleda kao tip osobe koja će se tek tako uznemiriti. Ne zamaraju je sitne stvari, samo vešto izbegne ljude koji pokušavaju da je razbesne. Naravno, ako nastavite da napadate, znate šta će se dogoditi, zar ne? Ona će se okomiti na vas – i to neće biti lepo. Kada izazovete Vodoliju, njena tajna, ali vatrena narav će izaći na videlo.

A ono što je čini još opasnijom je to što želi da sakrije duboko u sebi svoju ljutnju, a kada se ona oslobodi, izlazi tolikom snagom da na kraju bude kasno učiniti bilo šta, tada bude kasno i za vas i za nju.

2. Uvek se možete osloniti na nju


Iznad svega, Vodolija je neverovatan prijatelj. Ne samo da će se u sekundi stvoriti kraj vas čim joj kažete da vam je potrebno rame za plakanje, već će biti uz vas i kad je dobro i kad je loše, ako vas voli.

Vodolija sjajno sluša, zato kad god imate problem ili samo želite da razgovarate, ona je uvek tu, na raspolaganju. A što se tiče potrebe za nekim smerom u životu, Vodolija je ta koja će vam dati dobre savete.

1. Njena promišljenost može da je dovede u nevolju


Vodolija nije impulsivna osoba. Ona ima tendenciju da bude promišljena u svemu što radi, što je naravno dobro, ali takođe može dovesti do preteranog razmišljanja. A kad Vodolija preterano razmišlja o stvarima, loše se stvari događaju.

Čak i kada mora da donese odluku o nečemu što namerava već dugo vremena, ona još uvek mora da proceni prednosti i nedostatke pre nego što počne da deluje. Iako je to dobar kvalitet u nekim situacijama, u nekim drugim dugo čekanje dovodi do propuštanja prilike.

OVAJ ZNAK JE UBJEDLJIVO NAJZGODNIJI U HOROSKOPU I SVI MU ZAVIDE

9 ISTINA O KRALJICI HOROSKOPA – LAVICI