in

10 STVARI KOJE TREBAŠ IMATI NA UMU AKO SI ZALJUBLJENA U OVNA

Oni su poznati po svojoj strasti. Ona ih pokreće i vodi, usmjerava njihovu snažnu, drsku osobnost. Oni su žestoko nezavisni i kada odaberu jednu osobu s kojom će biti intimni, to je zbilja velika stvar, piše.

OVAN.

Oni su vrlo odani svojim prijateljima i voljenima. Zbog njihove prirodne strasti postaju ponekad nagli, ćudljivi i nestrpljivi.

Ovdje su neki savjeti kako poboljšati svoj odnos s Ovnom:

10. Oni zahtijevaju povjerenje, poštovanje i lojalnost

Oni ne podnose upornu negativnost ili ljubomoru. Ako ne izražavate istinski trud, otvorenost i iskrenost, brzo će vas isključiti iz svog života.

9. Ovan ne odustaje

Oni su prirodni vođe, ali ne uvijek i najbolji sljedbenici. Budite zajedno s njima uključeni u sve aktivnosti kojih se prihvate. Pobrinite se da ne pokrećete nepotrebne sukobe jer će uzvratiti sa svime što imaju. Oni će dati sve od sebe kako bi odnos funkcionirao, a isto to će i očekivati od vas.

8. Ovan živi dinamično

Oni su stalno u potrazi za avanturom ili za osobnim ciljem. Ako ne dobiju rezultate koje žele oni će napustiti projekt i nastavit će dalje. Vi bi trebali biti spremni za spontane promjene i ne biti vezani za rutinu ili stil života.

7. Oni nisu strpljivi

Njihov život zahtijeva određenu razinu strasti i ispunjenje ciljeva. Oni imaju rokove u kojima stvari trebaju početi funkcionirati, a kad se nagrade ne žanju dovoljno brzo, oni će pokušati nastaviti dalje. Ponekad ćete ih morati podsjeti na njihove izvorne namjere i nagovoriti ih da malo pričekaju.

6. Oni imaju odličan društveni život

Oni vole svjetla reflektora i vole sve vrste društvenih situacija. Isto očekuju i od svojih partnera. Ako niste socijalno prilagodljivi, pokušajte proširiti svoje vidike. Oni razumiju potrebu za odmorom, ali trebate se s vremena na vrijeme podsjetiti na važnost toga.

5. Oni su pouzdani i entuzijastični

Sumnja i nesigurnost su strani pojmovi Ovnu. Oni vam mogu pomoći u mnogočemu ako im dopustite, a isto tako teško ćete ih zaustaviti. Ako obratite pažnju na njih, možete lako oponašati njihovo povjerenje i snagu. Oni ponekad ispadnu bahati, ali zapamtite da misle dobro i imaju dubok osjećaj poštovanja.

4. Oni su strastvena bića

Ovnovi su jako strastveni i ne boje se slijediti putove do ispunjenja svoje strasti. Ukoliko zanemarujete Ovna, on to shvaća jako osobno i traži pažnju negdje drugdje.

3. Ovan se lako povezuje s drugima

Njihovo samopouzdanje i društvena narav pomaže im kada se radi o završetku odnosa. Oni imaju jake emocije, ali s lakoćom mogu krenuti dalje.

2. Ovan ima sjajan smisao za humor

Svu tu strast i energiju djelomično humor održava u ravnoteži. Oni žele partnera koji je neustrašiv, pažljiv i duhovit. Ponekad su malo uvredljivi sa svojim šalama, zato pokušajte ne shvaćati njihove komentare osobno. Komunicirajte s njima što je ili nije u redu.

1. Oni su avanturisti

Ovnovi su inherentno znatiželjni i inventivni. Oni će nastaviti sa svojim avanturama i s onim što žele s vama ili bez vas. Ukoliko im se ne želite pridružiti shvatit će to kao nepoštovanje ili će misliti da ih ne volite. Uvijek se trudite biti uključeni u njihove avanture.

Koliko ste inteligentni? Možete li izbrojati sve trokute na slici?

TO MOGU SAMO JARČEVI: ONI OSTVARE ONO ŠTO DRUGIMA TEŠKO POLAZI ZA RUKOM