in

10 STVARI ZBOG KOJIH SU BLIZANCI JEDINSTVENI ZNAK U HOROSKOPU

5. Strastveni su – da ne kažemo pomalo „ludi“

Kada su u ljubavi, Blizanci vole svim svojim bićem. Mogu da postanu iracionalno ljubomorni ako osete pretnju po tu ljubav. U naletu besa po kući će leteti stvari, ali će se nakon ove teatralne predstave izviniti i počistiti sav nered – kao da se ništa nije desilo. Tako da da, Blizanci su pomalo ludi, ali samo kada im je do nekoga duboko stalo i jedino kada za to imaju jako dobar razlog.

4. Površni su

Ovo se manifestuje na nekoliko načina – vole kada su u centru pažnje i vrlo često previše vrednuju površne stvari.

Vrlo često se ne udubljuju previše i zbog toga se može desiti da pogrešno procene nekoga ili određenu situaciju. Ovo je verovatno ujedno i najveća mana blizanaca. Ponekada će te morati da potrošite sate kako bi ih naterali da promen emišljenje jer mogu doneti pogrešan zaključak za jako kratko vreme.

3. Neodlučni su

Možda je u pitanju stvar koja najviše nervira sve oko Blizanaca – jednog dana su presrećni da bi narednog stvari postale isuviše komplikovane.

Raspoloženje im se može menjati kako vetar dune i stalno preispituju svoje odluke, pod uslovom da su opšte uspeli da je donesu. Stalno se preispituju i mogu biti velike cepidlake. Zbog ovih osobina Blizanci su skloni anksioznosti.

2. Velikodušni su

Čak i kada su pred njima teška vremena i dalje že biti velikodušni prema bliskim i dragim ljudima. Nisu previše vešti kada je novac u pitanju i troše više nego što bi trebalo.

1. Opraštaju, ali nikada ne zaboravljaju

Slon bi se mogao nazvati srodnom dušom Blizanaca.

Iako lako opraštaju, nikada neće zaboraviti ako ste se ogrešili o njih. Kada je Blizancu stalo do vas, neće mu biti teško da pređe preko grešaka koje ste napravil. Međutim, pošto nikada ne zaboravljaju, moraćete da se potrudite da ponovo zaradite njihovo poverenje što će stvoriti dodatnu negativnu atmosferu.

Drugim rečima – ne kačite se sa Blizancima.

5 ŽIVOTNIH PORUKA ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA: POSLUŠAJTE OVO I ŽIVOT ĆE VAM BITI DIVAN!

NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 19. AVGUSTA 2019: KONAČNO ĆE DOĆI DO POBOLJŠANJA U VEZAMA, ALI JOŠ UVIJEK ĆETE POVREMENO DOLAZITI U ISKUŠENJA SVAĐAMA