in ,

11 STVARI KOJE DOKAZUJU DA STE ODLIČNE U KREVETU

6. Uživate kada ste sami

Ne mislimo na gledanje filmova, već na vašu vaginu. Netko tko voli svoje tijelo i zna što čini dobrog ljubavnika u krevetu, uživat će više u se*sualnom odnosu. Žene ponekad zaborave koliko je zabavna i ugodna masturbacija ili smatraju da će ih ona učiniti manje zainteresiranim za se*s, a upravo je suprotno. Isprobajte razne načine masturbacije, a ako primijetite da ste zanemarili svog partnera, pravo je vrijeme da mu pružite vizualan doživljaj, pozivajući ga da uživa u gledanju.

5. Imate samopouzdanja

Razmislite o najboljem se*su koji ste ikada imali – najvjerojatnije je da je tada vaš partner bio strastven, entuzijastičan i zračio je se*sepilom. Mi smo se spremni okladiti da nije brinuo o svom tijelu, pazio da su sva svjetla ugašena ili se žalio na svoj trbuh. Rekli smo više puta i ponovit ćemo sada: Samopouzdanje je najse*si stvar koju možete posjedovati. Netko tko kaže “ja sam svakako uvijek se*si”, sigurni smo da vjeruje u te riječi.

4. Znate kad treba glasno uzdisati

Totalna opuštenost i u nekim trenucima puštanje glasa je ono što muškarci obožavaju. Na kraju krajeva, to je potvrda da rade pravu stvar. Muškarci vole da njihova partnerica tijekom se*sa napravi malo buke. Nisu uvijek sigurni što žene žele i da li uživaju, a upravo se*si glasom ona im daje pravac kako i što da rade. Možete koristiti i fraze poput: jače, sporije ili točno tu.

3. Spontani ste

Kada smo pitali prave muškarce o najboljoj stvari koju žena može učiniti tijekom se*sa, jedna stvar je definitivno bila favorit: preuzimanje uloge i neke nove, iznenađujuće i spontane stvari. Od buđenja i pružanja oralnog se*sa ili čekanja u krevetu u se*si donjem rublju – zbog ovih malih stvari muškarci su u stanju odmah poludjeti.

2. Imate vitko tijelo

Istraživači su dokazali da je vitko i aktivno tijelo veliki afrodizijak za žene i da se održava na aktivnosti u krevetu. Vježbanje prija libidu i poboljšava izdržljivost, pomaže u podizanju samopouzdanja. Dakle, povećajte dužinu i težinu treninga.

1. U stanju ste nasmijati se sebi

Netko tko je odličan u krevetu može vidjeti zabavu i humor u svakoj situaciji, zato što bi se*s trebao podrazumijevati dobro ispunjeno vrijeme. Kako se*sualni stručnjak Logan Levkoff kaže: “Možda se ne možete sjetiti najjačeg orgazma koji ste ikada imali, ali sjetit ćete se trenutka kad ste pali s ruba kreveta, neugodnih zvukova ili lošeg položaja. Ako se možete nasmijati tim malim neugodnostima, to znači da ste jako dobri u krevetu

SVE JE ZAPISANO PRE 200 GODINA: SAZNAJ ŠTA TI PREDVIĐA VEČITI NARODNI KALENDAR

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2021: PRVO RASKID A ONDA TI KONAČNO STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA