in

12 SKRIVENIH STRASTI SVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

OVAN

Njima ćete teško staviti “lisice” ili ih nekako drugačije zavezati za krevet, ili za neki drugi komad namještaja. No, i bez toga, s njom ili s njim progutat će vas grotlo vulkana, na rubu nekog balkona, na 12-tom katu. Možda čak i u pol bijela dana. A da to nećete ni primjetiti. Drugi naravno, hoće. A to je tek korak do objave inkriminirajućeg materijala na društvenim mrežama.

BIK

Po načinu na koji vas ovaj hedonist u restoranu gleda, niste sigurni bi li pojeo vas ili kolač. Kad dođete do auta, jasno vam je: oboje. Po mogućnosti u isto vrijeme. Tko ovim nezasitnicima uđe na jelovnik, može očekivati dugu i temeljitu “obradu”, nakon koje ćete postati toliko ovisni da ćete se pod svaku cijenu htjeti domoći statusa specijaliteta kuće. Da ne ostane sve samo na – desertu.

BLIZANCI

Maštariju o “slučajnom” zaustavljanju lifta između katova ostvarili su nebrojeno puta, uključujući i ostale mračne kutke javnih prostora, na zemlji, vodi i u zraku. Fetiš im je u troje. Ili četvero. Sa snimanjem, naravno. A ako mislite da se neće pohvaliti varate se. To je, jednostavno, jače od njih. Vole samostojeće čarape. I crne kožne dodatke. Za ukras. Ili “mučenje”.

RAK

Izuzmemo li incestuozne misli, gotovo bi se moglo reći kako su neporočni. Ipak, čašica više i na scenu stupa osoba u odnosu na čije vam se skrivene želje, vaše vlastite čine poput kamilice. Na sreću rodbine, roditelja, prijatelja i partnera, većinu njih ionako nikada ni ne ostvare. No, to ih ne sprječava da, pod okriljem noći, i sa sigurne udaljenosti, diskretno špijuniraju objekte svojih požuda.

LAV

Ovaj će se lik rado pojaviti u javnosti potpuno gol ispod mantila, ili haljine, sablažnjivo hraneći maštu onih koje su izabrali za svoj plijen. Oni sebe obožavaju, i to ni ne skrivaju. Obožavaju i biti obožavani. Predatori po prirodi, ne libe se prijeći granice dopuštenog u javnosti, samo kako bi udovoljili svojim nagonima. Žene su posebno opasne. Osobito za one debljeg konta i slabije pameti.

DJEVICA

Virtualne sponzoruše koje pomno paze da ne budu uhvaćene. Čak i kad je o muškarcima riječ. Skrovišta su im puna raznoraznog porno materijala a mašta toliko prljava da ju ni sami ne bi mogli oprati, čak ni kad bi to htjeli. A ne žele. Tko upadne u klopku ovog prefriganog lukavca, mogao bi završiti u kakvom mračnom i skrivenom podrumu. I ugodno se iznenaditi.

‘NIJE DO TEBE, DO MENE JE’: OVO NIKAD NE PODNOSE U VEZI – DJEVICA NEODGOVORNOST, ŠKORPION LAŽ…

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JANUAR 2019-TE: VRIJEME JE DA ZAPOČNETE SA KORJENITIM PROMJENAMA NA SVIM POLJIMA