in

12 SKRIVENIH STRASTI SVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

VAGA

Svaki društveni događaj, osim tračevima, začinit će i nekom osobnom aferom kojom će si podići ugled u društvu. I zanimanje suprotnog spola. I onog istog, naravno. Njihovo će vlastito zanimanje za nekog, dakako, splasnuti vrlo brzo. Iz vatre pretvorit će se u drugo agregatno stanje – led. U konačnici, ostaje samo – vjetar. S kojim će odlepršati jednakom lakoćom kako su i stigli.

ŠKORPION

Ovaj se*sualni grabežljivac pretvorit će se, bude li trebalo, i u guštera samo kako bi ušao u uži izborni krug. A kad zavlada osvojenim terirtorijem, nema toga što ga može odvojiti od objekta svoje fiksacije. Spremni su i umrijeti, ako tome prethodi najjači orgazam ikada doživljen. Biće krajnosti. Opasnih želja. I namjera. Ali vrhunski majstor u pružanju sladostrasti i užitaka. Bez imalo predrasuda.

STRIJELAC

Ništa ih ne pali toliko kao vjetar u kosi i sljubljivanje s prirodom. I u prirodi. Na zemlji. Pod vodom. Na drvetu. I ispod njega. Izleti i, primjerice, rafting njihovo su prirodno “mrijestilište”. Sirov, nerijetko i vrlo glasan, ostavlja trag feromona uz put. Nadajući se kako će ustrijeliti kakvu naivnu košutu. Ili jelena. Svejedno. Važno da ima – rogove. I da njegova strijela ne promaši.

JARAC

Vlastite strasti skrivaju poput eura ispod madraca. Naizgled hladni i nezainteresirani, zapravo su izrazito potentni. I pohotni. No, samo na pravoj temperaturi. A nju je teško postići naglo. Stoga im je potrebno polagano zagrijavanje. Dok ne omekšaju. Tada ih se i na kruh može mazat’. A i na neka druga strateški važna mjesta. Za razliku od ostalih, njihov je rok trajanja duži. Puno duži.

VODENJAK

Izvanzemaljci. U svakom smislu. Sve novotarije koje vam budu pokazali, nisu sa Zemlje. Budite sigurni. Iznenađenja su sastavni dio njihova repertoara. Pokazat će vam što niste ni mislili da postoji. Ili da je moguće. A onda će vam, nakon svega, predložiti da budete prijatelji. Dakako, s benefitom. Ako ste imalo pametni, nećete odbiti. Jer, tko zna kad će sljedeći puta sletjeti na Zemlju?!

RIBE

Uglavnom su izgubljeni u moru osjećaja u kojima i sami sebe teško pronalaze. Naivni. Lako ih se može nagovoriti na sve i svašta. Želite li nježnost u paketu sa suzama, samo hrabro naprijed. Ovo su ljudi koji i u mrklome mraku savršeno precizno mogu napipati vaš najosjetljiviji dio. Bilo da je to g- točka, ili srce. Koji god organ da im darujete, znajte da će misliti da im ga darujete – zauvjek.

 

‘NIJE DO TEBE, DO MENE JE’: OVO NIKAD NE PODNOSE U VEZI – DJEVICA NEODGOVORNOST, ŠKORPION LAŽ…

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JANUAR 2019-TE: VRIJEME JE DA ZAPOČNETE SA KORJENITIM PROMJENAMA NA SVIM POLJIMA