in

12 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJIMA JE LJUBAV SUĐENA: PRVI PAR ĆE OSTATI ZAJEDNO I KADA SE SVE OKO NJIH RASPADA

6. Vaga i Blizanci

Veza između ova dva znaka zasniva se na vrlo snažnoj intelektualnoj povezanosti. Oni ne koriste samo svoja tela za komunikaciju, njihovi umovi su sinhronizovani za viši stepen ljubavi i emocija.

Oba znaka imaju visok nivo duhovnosti i inteligencije, što im um čini privlačnom i neverovatnom stvari u kojoj mogu neizmerno uživati.

Ovi znakovi se razumeju na različite načine. Cene jedan drugog, cene sklad i mir u svojoj vezi. Takođe, nude prijateljstvo, znanje i jednakost.

5. Škorpija i Rak

Intenzitet u vezi može biti prevelik, ali ne i kada su u pitanju ova dva znaka. Vodeni znakovi imaju snažne emocije, što ova dva znaka čini još kompatibilnijima.

Škorpija i Rak se hrane zajedničkom strašću, vrlo su odani partneri, te su jedan drugom najveća podrška.

Predanost i vrlo sličan moralni kompas čini njihov odnos intenzivnim, ali uravnoteženim. Obostrana briga i podrška čini ovaj par fokusiranim i intenzivnim.

4. Strelac i Ovan

Ovi znakovi su sazdani od vatre, između njih postoji velika strast, što ih čini eksplozivnim parom. Energija između njih stvara snažan odnos.

Oni su divlji i entuzijastični zbog čega ljudi vole da budu u njihovom društvu. Kada se kaže da se suprotnosti privlače – misli se na ova dva znaka.

Ovo je moćan par koji može prebroditi sve životne prepreke.

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JANUAR 2020: BOLJI POČETAK NOVE GODINE NISTE MOGLI DA ZAMISLITE

DNEVNI HOROSKOP ZA 03. JANUAR 2020.: SJAJAN POČETAK NOVE GODINE SE NASTAVLJA