in

13 STVARI KOJE MORAŠ ZNATI AKO TI JE FRAJER ROĐEN U U ZNAKU OVNA

6. Život nas uzbuđuje

Iskreno, mi smo uzbuđeni zbog svega: putovanja, književnosti, kazališta, zanimljivih ljudi, svijeta, vas. Većina stvari nas uzbuđuje i želimo punom snagom uskočiti u sve to.

To je razlog zašto smo ljudi s velikom slikom (# 5) – ako se bavimo trivijalnostima, nećemo imati vremena da iskusimo život u potpunosti.

5. Mi smo odani

Ne zezaj se s našim prijateljima. Ne zezaj se s onim koga volimo. Možemo zamjerati godinama, ljudi. Godinama. A ono što nam nedostaje u fizičkoj snazi, mi nadoknađujemo riječima – dokrajčit ćemo vas s našim jezikom.

Neprijatelji naših prijatelja su i naši neprijatelji. Upozoreni ste.

4. Mi smo napadni

To je samo lijep način da se kaže da govorimo gotovo sve što želimo, pogotovo kada smo s ljudima koji nas znaju jako dobro. Mogli bismo se suzdržati ispred vaših roditelja ili vašeg šefa, jer navodno “suzdržanost” je društvena norma (tko zna?), ali morate znati da je nama užasno teško prešutiti neke stvari i ne reći kako se osjećamo.

Najbolje što možete učiniti je uskočiti i spasiti nas prije nego što eksplodiramo.

3. Mi smo marljivi

Unajmi Ovna, daj mu nešto za što osjeća strast i on će raditi više nego bilo tko drugi. Upozorenje: To je moguće samo ako Ovan radi posao koji ga ispunjava i stimulira.

Inače, sve oklade otpadaju.

2. Mi nemamo strpljenja

Doslovno niti malo. Želimo sve učiniti još jučer. Ako se mi možemo pojaviti u restoranu /kinu/sastanku na vrijeme (vjerojatno i ranije) zašto vi ne možete? Nećemo ni spominjati bijes koji osjećamo kada čekamo zaglavljeni u prometu ili kada čekamo u redu u trgovini.

To je slabost koja nema lijeka, (osim psovki) i jednostavno nemojte dopustiti da vam se dogodi da vas čekamo.

1. Trebamo naš prostor

Mi smo žestoko neovisni, što znači da se moramo, moramo, moramo imati svoj vlastiti život. Ako se osjećamo kao životinje u kavezu, mi ćemo pobjeći čim se vrata mrvicu otvore.

To znači: obično nas privlači netko tko ima svoje interese i hobije, tko nam može dati prostora da živimo naš vlastiti život, osim onog koji želimo podijeliti s vama.

3 ZNAKA RUŠE SVE REKORDE U ZAVOĐENJU: NE TREBA MU DODIR, ON OSVAJA BEZOBRAZNIM POGLEDOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. JANUAR 2019-TE: DAN KAO STVOREN ZA RADIKALNE POTEZE, KRATKE, OŠTRE I NEOPHODNE