in

2 HOROSKOPSKA PARA KOJA ĆE BITI ZAUVIJEK ZAJEDNO

Kada se vaše oči sretnu i kada zavirite jedno drugom u dušu, shvaćate da je vaš susret izazvala čarolija ljubavi! Evo koja dva horoskopska para čeka duga ljubav, puna strasti i romantike.

Postoji li savršena ljubav, postoji li savršeni sklad? Horoskop kaže “DA”.

Obostrana privlačnost ponekad je dovoljna da zaiskri iskra ljubavi, ali uz sve čarolije ljubavne kemije, to nije dovoljno da veza bude uspješna i trajna.

Kako par rješava probleme, koja ih pitanja zanimaju, kakav je životni stil oba partnera i kakvi su njihovi stavovi prema preljubi i povjerenju? Sva ta pitanja utječu na sklad u ljubavi!

Djevica i Vodenjak

Kompatibilnost između Djevice i Vodenjaka zapisana je u zvijezdama! Najviše se to može objasniti njihovim razumijevanjem u glavnim životnim pitanjima.

Vodenjak lako podliježe neodoljivoj privlačnosti Djevice, pronicljivom umu, vještim prstima, urednom životu i okruženju … A i Djevica uvijek zna kako se Vodenjaku svidjeti, jer i nju magnetski privlači sanjalačka priroda ovog vodenog znaka.

Da, ovdje je na djelu ona stara magija suprotnih polova na magnetnoj igli. I Vodenjak i Djevica uživaju u intelektualnim diskusijama, spremni su se zainteresirati za nove ideje i koncepte.

Kad god naiđu teška vremena, ovaj par je spreman naći rješenje. Naravno, ako Vodenjak počne dijeliti lekcije, kako ponekad umije, Djevica će se itekako narogušiti. Ali da li će ih ovakve sitnice rastaviti? Što vi mislite?

Lav i Vaga

Njih dvoje su najzanimljiviji znak zodijaka. Ponosni Lav uživat će u ljubavi kojom će ga Vaga velikodušno obasipati. Međutim, i Vaga nameće svoju snažnu osobnost i neće je prevariti lavlja poza.

Oboje znaju biti itekako nježni, a u društvu poklanjaju pozornost kako ostalima tako i jedno drugom. Njihov život ponekad može biti zaista glamurozan, a kako oboje uživaju u tome, nema konflikta.

Vaga neće uvijek prikriti svoju posesivnost, ali dominantni Lav na takve sitnice ne obraća pažnju.

Što je najvažnije, oboje su vrhunski komunikatori i to je tajna njihove trajne ljubavi – kakav god problem da iskrsne, njih dvoje će ga riješiti razgovorom.

DA BI DOBILA ONO ŠTO HOĆE – ŽENA U OVOM ZNAKU JE SPREMNA URADITI BAŠ SVE

TI SI KRALJICA HOROSKOPA AKO NJEGA OSVOJIŠ I ZADRŽIŠ: LJUBAV SA NJIM JE IGRANJE SA VATROM