in

2021. GODINA BIĆE SUDBONOSNA ZA OVA 3 ZNAKA ZODIJAKA

3. Bik

Bik mora sam odlučiti što mu je važno: velika zarada ili posao po njegovom ukusu s malom zaradom. To će postati kamen spoticanja, izbor će biti težak, ali kada Bik napokon odluči, sve će ići lakše i brže.

Kod kuće ćete napokon dovršiti sve popravke i preuređenja. Uredit ćete svoj dom kako vam odgovara. Kada riješite probleme s poslom, a i kućom, vaš privatni i ljubavni život doživjet će harmoniju i to iz razloga što će harmonija već vladati vašom dušom.

2. Rak

2021. godina Rakovima će donijeti izbavljenje od svih problema i jednom zauvijek će moći iza sebe ostaviti sve nedaće. Već od prvih dana 2021. godine, shvatit će da je život lijep i taj osjećaj će trajati.

Rakovi će ove godine doživjeti veliku ljubav. Neki Rakovi će ispraviti greške iz prošlosti i postati oslobođeni, napokon će pronaći osobu s kojom će htjeti stvoriti obitelj.

1. Škorpion

Dakle, 2021. godina bit će sudbonosna, prije svega za Škorpione: ovaj znak čeka mnoga iznenađenja i nove šanse. Škorpioni će mnogo putovati, otkrit će lijepa mjesta za koja nisu ni znali da postoje, a doći će i do promjene mjesta boravka.

Na osobnom planu, Škorpione očekuje mnogo ljubavnih veza, ali većina tih veza će izgorjeti brzo. Ali nakon svih tih vezica i veza, ipak ih čeka sigurna luka pa će i oni osnovati obitelj koja će im dugi niz godina donositi sreću i zadovoljstvo.

KONJUKCIJA JUPITERA I SATURNA 21. DECEMBRA 2020: 3 ZNAKA BIĆE ŽRTVE KOSMIČKOG PORAVNANJA KAKAV NIJE VIĐEN U POSLEDNJIH 800 GODINA

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. DECEMBAR 2020: VAŠE EMOCIJE SU STABILNE I ČAK RAZMIŠLJATE O ZAJEDNIČKOJ BUDUĆNOSTI