in

2 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA VAS NIKADA NEĆE SLAGATI NITI MANIPULISATI VAMA

Oni su iskreni do kraja, nikada vas neće slagati niti manipulisati vama.

Ovan

Kao prvi znak zodijaka, Ovan poseduje neverovatnu energiju ali i osećaj za pravdu. On je borac, a u životu se vodi istinom, te nikada ne možete doživeti od ovog znaka da prećutkuje i skriva nešto od vas.

Pripadnici ovog znaka ne mare o tome kakav utisak ostavljaju na druge, niti ih previše zanima kakvo mišljenje ljudi imaju o njima. Uvek su direktni, te bez problema će vam uvek reći šta im je u glavi.

Jedna od kvaliteta koje poseduju je moć samokontrole, ali postaju vrlo nervozni ukoliko ne želite da čujete šta imaju da vam kažu.

Vodolija

Vodolije su otvorene, komunikativne, društvene. Dobre su diplomate i otvorenih shvatanja, te pripadnici ovog znaka bez ikakvih ograničenja govore svoje mišljenje i ne zamaraju se time da li će to zadovoljiti one koji ih slušaju.

Najveća mana im je tvrdoglavost, a u tome mogu biti toliko uporni da će uniziti tuđe mišljenje samo kako ne bi odustali od svoga.

Oni imaju otvoren um i analitički način razmišljanja i smatraju da je imperativ da svako izrazi svoje stavove na iskren način.

HOROSKOPSKI ZNACI OVO JEDNOSTAVNO NE MOGU PODNIJETI: OVAN SPORE LJUDE, LAV SVAKOGA KO JE BOLJI

NJEGOVA LJUBAV JE ISKRENA I NEPONOVLJIVA: NIKO VAS NEĆE VOLETI KAO OVAJ ZNAK