in

3 ALFA MUŽIJAKA HOROSKOPA KOJI SE UPUCAVAJU SVAKOJ ŽENI IAKO SU U VEZI

Dominantne jedinke, šmekeri bez konkurencije, Kazanove sa talentom za zavođenje. Sposobni, zgodni i zabavni. Ko ih ne bi poželeo? Drage dame, evo pored kojih znakova ćete se osećati kao kraljice.

3. OVAN

Prvi znak Zodijaka spada u dominantne. Ovnom vlada Mars, planeta ratnika, sportista, hirurga… Ovo je kompletan i ostvaren muškarac sa stavom. Ambicija im neće dozvoliti da budu po strani.

Ovan mora biti uvek prvi i ne odustaje lako od svojih namera na poslovnom, ali i na emotivnom polju. Shodno svom karakteru on bira i partnerku sličnih karakteristika.

2. BIK

Bik je idealan partner za dame jer njegovom sezualnošću vlada Venera, planeta koja je naklonjena ženskom senzibilitetu. Niko neće osetiti ženske potrebe bolje od muškarca Bika.

U se*su će pružiti maksimum, a partnerku će usrećiti na svim poljima. Pored njega će se svako žensko biće osećati veoma posebno.

1. LAV

Jednom rečju – kralj! Ne treba reći da je ova dominantna jedinka bez konkurencije. Ko je osetio ljubav i naklonost ovog znaka, taj zna kakav je to senzacionalni doživljaj. Lavu se može da bira.

On zauzima čeono mesto na svim pozicijama i događajima i stoga očekuje od partnerke da poseduje lepe manire, ali i da pleni svojom pojavom. Ne zadovoljava ga osrednjost ni u jednom obliku. Kod njega važi pravilo: sve ili ništa.

OVAJ HOROSKOP OTKRIVA KOJA ĆE SE ŽENA HOROSKOPA NAJBOLJE UDATI I KAKVA ĆE JOJ DECA BITI

PREVIŠE SI ZAUZETA ZA LJUBAV: KOGA LAŽEŠ? SEBE ILI NJEGA?