in

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA ĆE U NOVEMBRU PRONAĆI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

Nek vas ne brine što duva hladan vetar i što lišće opada sa drveća. Priroda u ovom delu godine umire, ali zato će ljubav kod određenih zodijaka procvetati kao poljsko cveće u proleće. U novembru imamo tri srećna dobitnika na polju emocija.

3. Rak

Rakovi, što ste tugovali, tugovali ste jer oktobar donosi sve ono čemu ste se nadali. Ako već neko vreme u vašoj blizini imate “prijatelja”, ali sa određenim benefitima imajte u vidu da je to osoba sa kojom bi trebalo da se držite za ruku i da trčite preko polja srećni i zadovoljni.

Rakovi u novembru treba da obrate pažnju na Strelčeve i Vage – tu se krije životna prilika.

2. Vaga

Apelujemo na Vage da se jednom u životu odluče za ono što hoće jer im novembar donosi razne emotivne ponude. Dakle, ne jednu, nego više. Novembar za Vage će biti dinamičan i veoma zabavan. Pošto je za ovaj Zodijak specifično da ne voli da troši vreme na nešto što nema perspektivu – nek obrate pažnju na Jarčeve i Rakove.

1. Škorpija

Šta drugo može da se desi vatrenoj Škorpiji osim eksplozije emocija. Vlasnici ovog znaka koji su u dužim vezama nek se spreme na prelazak na viši nivo, a oni koji samuju, više neće biti sami.

Škorpiji će dobro doći jedna opsesivno-kompulsivna Devica ili Ovan.

SVAKI ZNAK IMA SVOJU TAROT KARTU: SAZNAJ KOJI JE TVOJ SIMBOL I KAKVO PREDVIĐANJE TI NOSI

5 ZNAKOVA HOROSKOPA KOJE OČEKUJE VELIKA LJUBAV OVE ZIME