in

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA DO KRAJA OKTOBRA ČEKA VELIKA PROMJENA

3. Blizanci

Vama je ovaj mjesec definitivno u znaku velikih životnih odluka i promjena, samo je pitanje hoćete li to osvijestiti na vrijeme ili ćete pustiti da život ide svojim tokom – u svakom slučaju vas čekaju promjene, na vama je samo da odlučite hoćete li ih prihvatiti i iskoristiti ili ćete dozvoliti da vas zateknu nespremne.

Imajte u vidu da period koji je pred vama nije idealan za započinjanje novih ljubavnih veza pa vas na tom polju neće čekati veća promjena, ali na poljima edukacije, posla, društvenog života i značajnih poznanstava možete očekivati jako bitne stvari.

Obratite pažnju na nove prilike za obrazovanje u različitim segmentima i nemojte se iznenaditi ako vas dočeka prilika za napredovanje ili čak promjenu posla – nabolje. Pred vama je u svakom slučaju nekoliko tjedana u kojima vam se život može promijeniti iz korijena, ali dobra vijest je da ćete na polju ljubavi ostati stabilni pa će vam bar to biti mirna luka.

2. Škorpion

Škorpioni iza sebe ostavljaju nekoliko tjedana (ili mjeseci) u kojima se dobar dio pripadnika ovog znaka osjećao izgubljeno – što u privatnom, što u poslovnom smislu. Neke kockice su se već počele sklapati, a u narednom periodu možete očekivati da će stvari dodatno doći na svoje mjesto.

Generalno vam je cijeli listopad dobar period, ali pred kraj mjeseca ćete se konačno osjećati u potpunosti sigurni u sebe. To za mnoge od vas znači da ćete donijeti neke teške i bolne odluke, koje se najvjerojatnije neće odnositi na ljubav, već na posao ili edukaciju.

Ali vjerojatno i sami znate da su u pitanju odluke koje ste odavno trebali donijeti. Pošto polako ulazimo u vaš rođendanski mjesec, možete slobodno računati na to da je pred vama zaista dobar period.

1. Ribe

Ako pričamo o velikim životnim promjenama i odlukama u narednim danima, nikako ne smijemo preskočiti Ribe koje se nalaze na prekretnici i morat će birati između onoga što je lakše i onoga što je ispravno.

Promjena radnog mjesta je izvjesna, a posao koji trebate sklopiti u drugoj polovini mjeseca sigurno će biti plodonosan, kako za vas tako i za vaše suradnike ili ukoliko ste negdje nadređeni onda vašim radnicima.

Nažalost, ista ta promjena može vam donijeti i poteškoće na privatnom planu pa ćete se nečega gotovo sigurno morati odreći. Pitanje je samo – čega?

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. OKTOBAR 2018-TE: VEDRE MISLI I POZITIVNA ENERGIJA ĆE DA OBILJEŽE DANAŠNJI DAN

OVO JE 5 NAJPODLIJIH ZNAKOVA ZODIJAKA KOJI ĆE TI SE OSVETITI KAD-TAD