in

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJE OČEKUJE VELIKA SREĆA DO 17. MAJA 2020. GODINE

3. BIK

Ovo je vreme njihovog rođendana, slavlja i uprkos svemu mogu da računaju na veoma lepu nedelju i atmosferu. Naročito od srede kada će njihvim životom zavladati potpuna harmoija i sigurnost, a samim tim porašće im i samopouzdanje.

Stresa uopšte ih neće biti tokom ove nedelje, pre svege jer će Bikovi biti odlično organizovani. Mars će ih motivisati da se bave sportom, a kretanje na svežem vazduhu će jako prijati. Ove nedelje ćete takođe mirno spavati.

2. RAK

Rakovi mogu da računaju na obilje senzualnih trenutaka ove nedelje. Zračiće i tačno će znati kako mogu da dobiju baš sve što žele. Ova nedelja bi Rakovima mogla da donese i nove poslovne izazove jer Mars i Uran donose ideje bez granica.

Čaki kada nema nekog posebno očiglednog izazova, sami će dolaziti na nove ideje i iskoristiti ih za sopstvene svrhe. Mali savet: Neptun donosi vodu na vašu vodenicu energije ove nedelje pa bi bilo odlično da šetate uz vodu.

1. VAGA

Ova nedelja Vagama donosi mnogo sreće i harmonije, nežnosti i one zaboravljene leptiriće u stomaku. A to znači jedno – ljubav. Zvezde su vam izuzetno naklonjene, pa to iskoristite.

Verujte u sebe i svoje ideje, jer Mars će vam naročito do srede slati jako finu energiju, a Venera će se pobrinuti da budete harizmatični i privlačni svima. Možete se konačno opustiti jer ćete osećati unutrašnju stabilnost.

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MAJ 2020: MOGUĆI SU MANJI NESPORAZUMI U KOMUNIKACIJI SA VOLJENOM OSOBOM

RETROGRADNI SATURN OD 11. MAJA DO 29. SEPTEMBRA 2020: POTEŠKOĆE VEZANE ZA SVE PROBLEME IZ VAŠE PROŠLOSTI