in

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI TEŠKO ULAZE U DUGE LJUBAVNE VEZE I NE VEZUJU SE LAKO

Saznajte zbog čega su ovi horoskopski znaci teško osvojivi na duge staze.

3. Ovan

S obzirom na to da se Ovnovi zaljubljuju brzo i snažno, prerano donose odluku o predanosti, a nakon toga se bore s tim naglo donesenim odlukama i beže od njih, što ponekada traje i mesecima.

Uglavnom zapadnu u period procenjivanja i ponovnih sastanaka pokušavajući ponovno da zapale strast u vezi, a tokom tog perioda najčešće i shvate svoja prava osećanja i odlučuju šta će u budućnosti. Ako ne uspeju da ožive strast, onda najčešće traže novu ljubav.

2. Strelac

Ovaj neodlučni znak ima problem s predanošću samo jednoj osobi. Kad su dugo na jednom mestu ili u istoj vezi, postanu nemirni.

Ako želite da vaša veza sa Strelcem traje godinama, morate im dati dovoljno slobode. Možda ćete čak morati da pređete i preko neke prevare.

1. Vodolija

Ovo je vrlo nemiran znak. Problem mu je da ostane u vezi duže od nekoliko dana. Svoj život žele da začine raznolikošću. Nisu preterano seksualni.

Može da se desi da ih jedna osoba fascinira i impresionira, a onda odjednom izgube interesovanje. Stimulišite mu intelekt i imaćete odličnu šansu da s njim provedete više godina.

ONE SU OPASNI I ODVAŽNI ŠMEKERI: SVE O ŽENAMA ROĐENIM U ZNAKU STRIJELCA

ŠTA OTKRIVA VAŠE HOROSKOPSKO LICE: OD POGLEDA OVNA PROLAZI JEZA, ŠKORPIJA UBIJA HARIZMOM