in

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI ĆE SAMO JEDNOM U ŽIVOTU DOŽIVETI VELIKU I PRAVU LJUBAV

Velike ljubavi koje su se okončale ostavljaju neizbrisive ožiljke, potrebno je puno godina da se prebole, a neke nikad ne prolaze… Zodijak uveliko utiče na način na koji doživljavate emocije i na kraju birate svoje partnere.

Ovan

Predstavnici znaka Ovna su skeptični kada je u pitanju ljubav. Generalno mogu voleti tri puta u životu. Često se kod njih bivši partner ne računa i tako iz radoznalosti pronalaze nove ljubavi.

Bik

Bik je znak koji zaista može samo jednom voleti. Kada Bik voli osobu, spreman je provesti ceo život s njom, bez sumnje.

Blizanci

Blizanci imaju tri ljubavi u životu. Predstavnici znaka Blizanaca imaju tendenciju da traže apsolutnu ljubav do kraja njihovih života, bez obzira na njihovo trenutno emotivno stanje. Najčešće, ljubav dolazi tri puta, a Blizanci misle da su pronašli pravu osobu – svaki put.

Rak

Rakovi mogu upasti u mrežu ljubavi dva puta u životu. Ukoliko su razočarani u svoju prvu ljubav, oni troše duge periode vremena u potrazi za novim partnerom, ali kada ga konačno pronađu – daju sve od sebe.

Lav

Lavovi vole stalno. Oni su posvećeni svakoj novoj ljubavi.Lavovi su osvajači i ne plaše se da pokažu emocije u novoj vezi, čak i ako postoji opasnost da budu prevareni ili povređeni.

Devica

Device mogu voleti samo dva puta u životu. One su vrlo sumnjive i skeptične u području ljubavi. Vole najčešće dva puta u životu, jer teško dozvoljavaju nekome da potpuno okupira njihov svet.

Vaga

Vaga je drugi znak pored Lava, koji zaista može voleti svakog novog partnera. Čak i da tuguje na krovu dok gleda u mesečinu, ona je spremna da započne novi odnos punim srcem.

Škorpija

Škorpija zaista voli samo jednom. Predstavnici ovog znaka mogu da imaju mnogo veza i avantura, ali stvarno samo jednom vole. Za Škorpiju odnos nije samo fizički, već duboko emotivan i ovi vrlo tajanstveni predstavnici zodijaka teško grade nove odnose.

Strelac

Strelčevi su iskusni u području ljubavi i mogu voleti četiri puta u životu. Ali da ostanu s nekim na kraju… moraće da nauče da prave kompromise.

Jarac

Jarčevi mogu voleti dva puta u životu, ali uz velike teškoće, jer im nije lako da izraze svoje osećaje. Isto tako, zbog njihovog snažnog karaktera, oni su ti koji prekidaju veze.

Vodolija

Vodolije imaju tri ljubavi u životu, uključujući i ljubavnice ili ljubavnike sa kojima varaju svoje partnere. Imaju tendenciju da traže idealnog partnera – koji je najbolji prijatelj i ljubavnik.

Ribe

Ribe mogu istinski voleti samo jednu osobu tokom svog života. Kada upoznaju srodnu dušu, bacaju sidro i ne puštaju.

KAKO SE KOJI HOROSKOPSKI ZNAK PONAŠA NA PLAŽI

2 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA SU DOKAZ DA IPAK NE VERUJEŠ PRVOM UTISKU