in

3 NAJINTELIGENTNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA

Inteligencija je mentalna karakteristika koja se odnosi na sposobnost učenja i prilagođavanja na nove situacije, razumijevanje i korištenje apstraktnih pojmova bez prethodnog znanja.

BLIZANAC

pripadnici ovog znaka vrlo su bistri, a za razliku od drugih znakova odlikuje ih brzina razmišljanja, kao i bistrina s kojom dolaze do rješenja problema bez pretjerane muke. Imaju odličnu sposobnost učenja i savladavanja novih stvari, ali im to koristi samo ako su sposobni da se na nešto koncentriraju.

VODOLIJA

 

pripadnici ovog znaka jako su inteligenti, među njima je velik broj slavnih genijalaca. Odlično prolaze na testovima inteligencije, imaju talent drugačijeg i originalnog pristupa problemima i sposobnost koncentracije. Što su inteligentniji, to su skloniji i emocionalnoj nestabilnosti.

VAGA

pripadnici ovog znaka su osobe koje su prije svega veoma mudre. Vage znaju koliko je mudrost važna i upravo je mudrost od velike pomoći Vagama. Ne postoji osoba koja na bilo kakav način može nadmudriti Vagu jer su to osobe koje uvijek imaju spreman plan i rješenje za sve, one imaju sve isplanirano i njih je nemoguće iznenaditi.

Vage upravo zbog svoje mudrosti tako malo griješe, a isto tako su osobe koje mogu dati najbolje savjete ljudima.

 

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. MAJ 2020: NEMA POTREBE DA ISKUŠAVATE NEČIJE STRPLJENJE ILI EMOTIVNU NAKLONOST

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. MAJ 2020: DOPADA VAM SE JEDNA POZITIVNA OSOBA ALI IMATE NEKU BLOKADU KADA TREBA DA JOJ PRIĐETE