in

3 NAJPODLIJA ŽENSKA ZNAKA ZODIJAKA

Svi horoskopski znaci imaju mane, ali ova tri znaka su ubedljivo najveći otrovi zodijaka!

3. JARAC

Jarčevi neće pokazati svoje emocije ni po koju cenu, čak ni rodu najrođenijem. U stanju su da pored vas provedu ceo život a da vam nikad ne kažu šta zaista misle o vama. Mračni su, često ljigavi i kukavice kakvih nema.

Na prvi znak opasnosti, oni će gledati da pobegnu a da vas poture kao žrtvu. Ako su vam slučajno rekli da vas “vole”, ne držite ih za reč, jer to nikako ne znači da možete da se oslonite na njih. Vrlo su retki Jarčevi koji zaista imaju kapaciteta da vole ikoga.

2. DEVICE

Device su neverovatno zahtevne. Neće biti zadovoljne čak i kada im skinete zvezde s neba. Vrlo retko pokazuju emocije, i slabo razumeju pravo značenje ljubavi. Što se njih tiče, sve se svodi na se*s. Vrlo su licemerne i na prvu šansu koja im se ukaže zabošće vam nož u leđa ako od toga imaju neku korist.

Što je najgore, u tome uopšte neće videti bilo kakav problem, jer Device su narcisi koji umeju da vode računa samo o svojim osećanjima

1. ŠKORPIJA

Škorpija i kada pada u propast, to ne radi sama, već će uvek povući najbližeg za sobom. Bez ikakve brige i pameti, oni kroz život prolaze tragajući za novom šansom za se*s. Žele ga što više i sa što više različitih ljudi, a ako ste nesrećnik koga su izabrali za partnera, znajte da se njihov liberalan stav odnosi samo na njih, ni slučajno na vas.

Izuzetno su posesivni i ljubomorni – toliko da im to utiče i na psihu i celokupno mentalno zdravlje. Iako su izuzetno inteligentni, emotivna inteligencija im je ravna nuli. Ako ih na bilo koji način povredite, nemojte ni da pomislite da vam se neće osvetiti. Hoće, i to dvostruko gore, pa makar na to čekali ceo život.

HOROSKOP ZA OSTAVLJENJE ŽENE: OVAN GA PRECRTA ZA SVA VREMENA, RAK PLAČE DO IZNEMOGLOSTI

3 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE SIGURNO IMATI VIŠE OD 1 BRAKA