in

3 NAJZGODNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: PRVOM NIKO NIJE NI DO KOLENA

Svako čita horoskop, željeli oni to priznati ili ne. Ali neki horoskopski znaci su snažniji od ostalih. Koji je najbolji znak u zodijaku? Pa, to zavisi od onoga šta tražite.

Postoje najzgodniji znakovi zodijaka, znakovi koji najviše prikazuju se*sualnost: Jeste li vi najatraktivniji znak u horoskopu?

3.Rak

Posljednji ali ne i manje važan, Rak je treći najzgodniji znak u zodijaku.Ove ljude je stvarno teško zakucati. Rakovi su romantici zodijaka tako da će zapamtiti dan kada ste se upoznali, dan kada ste započeli ozbiljnu vezu, kada ste jeli prvi sendvič zajedno, kada ste im namignuli preko ulice, i tako u nedogled.

Druga strana Raka je njihovo zlovoljno raspoloženje koje vas može izluditi. Ali ako možete izdržati njihovu mračnu stranu, imat ćete posvećenog kuhara i kućnu poslugu do kraja života. Važno je napomenuti da žude za se*som, tako da se stvarno možete jako zabavljati sa ovim ljudima.Ako želite da privučete pažnju Raka, ponašajte se bespomoćno i plačite, to im se dopada.

2.Lav

Je sljedeći najzgodniji znak.Ne govorite LAvu to jer će se uznemiriti što nije prvi na listi. Lav je principilan, toplog srca i optimističan. Znaju sve kul ljude i znaju kako da se zabave. Ne možete si pomoći nego da vas privuče njihova toplina i harizma. Ono što će Lav uraditi za vas, je da će vas staviti u centar svijeta.

Za mnoge ljude ta vrsta pažnje je stvarno sexy stvar.T akođe mogu raditi bilo šta bolje nego bilo ko drugi. Problem kada ste u vezi sa Lavom je ta mala stvar zvana ‘visoko održavanje’. Nadajmo se da vaš partner Lav je šarmantan tip a ne tiranski upravljač. Lav ima najbolji osmijeh u zodijaku i za mnoge to je sve što je potrebno da se odvuku u krevet.

1.Škorpija

Je najzgodniji znak u cijelom zodijaku. Ako ste ikada bili u vezi sa Škorpijom onda znate da imaju neodoljivu moć privlačenja. Čak i ružni ludi mogu natjerati ljude da rade šta oni žele. Čudno je jer kao da vas začaraju svojim očima kada pričaju sa vama. Kada vas ljudi pitaju šta vidite u Škorpiji, nećete moći da opišete.

Misterija koja ih okružuje sve pali.Uz moć privlačenja, takođe imaju sposobnost čitanja uma. Dakle ako ne znate kako se osjećate danas: pitajte Škorpiju! Pored svih snaga; oni su heroji; povjerljivi, i smatraju se za najelastičinijeg u zodijaku. Ako želite da spavate sa Škorpijom nosite mnogo crne odjeće i budite interesantni.

3 NAJPAMETNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA

5 DOKAZA DA JE RAK ZAISTA POSEBAN HOROSKOPSKI ZNAK