in

3 neugodna pitanja o seksu koja se žena obično stidi pitati

Seksualnost je sastavni dio života, no unatoč tome, mnoge žene se i dalje osjećaju neugodno pitajući o tome neke stvari. Neke žene se možda boje izgledati neiskusno, neke se osjećaju neugodno otvoreno govoriti o svojim seksualnim potrebama, a neke se jednostavno srame pitati.

Bez obzira na razloge, važno je razumjeti da nema neugodnih pitanja kada je u pitanju seks i da svi imamo pravo na informacije koje nas zanimaju. U ovom članku ćemo se baviti odgovorima na tri najčešća pitanja o seksu koja se žene obično srame pitati.

3. Zašto mi treba puno vremena da doživim orgazam?

Mnoge žene se pitaju zašto im treba više vremena da dožive orgazam nego njihovim partnerima. Prije svega, važno je shvatiti da su ženski i muški orgazam različiti i da je ženskom tijelu potrebno više vremena za postizanje vrhunca uzbuđenja.

Također, mnoge žene se ne uspiju opustiti i uživati ​​u seksualnom iskustvu zbog stresa, anksioznosti i drugih faktora koji utječu na njihovu psihu. Razgovor sa svojim partnerom o svojim potrebama i željama može pomoći u stvaranju okruženja koje će vam pomoći da se osjećate sigurnije i opuštenije, što će vam olakšati doživljavanje orgazma.

Kako tvoj horoskopski znak podnosi prekid veze: Da li si tužna i uplakana ili dižeš glavu i ideš dalje

4 stvari kojih ne trebaš da se stidiš kada su u pitanju bivše ljubavi