in ,

3 OSOBINE ZBOG KOJIH MOŽETE DA IMATE SVAKOG MUŠKARCA

OSMEH

Ne, ne kikotanje i to ono besmisleno na svaku njegovu šalu, koja zapravo i nije toliko smešna. Svi volimo pozitivne ljude u svom okruženju, one koji umeju da svojim vibracijama zaraze sve prisutne. I to se zove harizma.
Ni karmin vam i nije neophodan. Širok osmeh, glava gore i prijatan stav nikoga neće odbiti. Naprotiv.

SE*SIPIL

Ne mora to da bude uska haljina a-la Kim Kardašijan. Zapravo, ovakav stil bi verovatno imao kontra efekat. Ni previše šminke, pramenova, akvarijum ili (ne daj bože) grbavih noktiju. Niko neće ni primetiti kopiju vaših Lobutinovih salonki niti tašnu od 600 evra…

Primetiće samopouzdanje i zadovoljstvo kojim zračite. Suptilno i svesno. Farmerke, bela majica na bretele, puštena kosa i smisao za humor. Jednostavno je se*si. E, kada ga zainteresujete na prvom sastanku, uveče mu možete zagolicati maštu i ako na sebi imate samo njegovu košulju.

Ko je pominjao veš?

SAMOPOUZDANJE

Žene koje vole i cene sebe, ponašaju se tako i prema drugima. One koje imaju dovoljno samopouzdanja, neće skrivati pogled, neće gledati i pod i hodati kao da broje linije na trotoaru. Neće u glavi smisliti najgori scenari sa osobom koja im se dopada.

Neće bespomučno slati 200 poruka i proveravati kada je „On” poslednji put bio aktivan na Viberu ili čije je slike lajkovao na Fejsbuku.

Neće im se crveneti uši kad god (potencijalni) partner pomene bivšu ili prokomentariše holivudsku glumicu.Žene koje su sigurne u sebe nemaju potrebe da to rade.

Pa šta onda?
Uživaju, flertuju sa njim i žive u sadašnjem trenutku. Vode ljubav, smeju se dok ih ne zaboli stomak i ne ustručavaju se da probaju nove stvari.

Jeste li zavodnica? Možete da budete, samo ako dovoljno želite. I zavolite sebe.

3 ZNAKA KOJA ĆE VAS ZBOG NOVE LJUBAVI OSTAVITI BEZ PROBLEMA

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. FEBRUAR 2019-TE: DOBAR PERIOD DA KONAČNO POVUČETE NEKE DOBRE POTEZE