in

3 RAZLOGA ZAŠTO PRIVLAČIŠ MOMKE KOJIMA JE U GLAVI SAMO KRES KOMBINACIJA

Ako su svi tvoji bivši partneri želeli da vaša veza bude samo kres kombinacija, onda je moguće da nesvesno privlačiš takve muškarce!

Emocionalno nedostupni muškarci su najgori tip na koji možeš pasti, a većina žena u lošim vezama pada upravo na takve. Nikada to ne radimo namerno, ali jednom kad krenemo teško se vraćamo onim normalnim, dostupnim frajerima.

Ako je skoro svaki tvoj dečko bio emocionalno nedostupan moguće je da privlačiš upravo takve. Evo i kako.

3. Prezaposlena si

Posao, teretana, hobiji, druženje s prijateljicama, i svakodnevni kućni poslovi. Sve ovo zahteva vreme, a što ga manje imaš veće su šanse da ćeš privući nedostupne muškarce. Oni jednostavno namirišu ženu koja nema dovoljno vremena i misle da je to idealna prilika za vezu koja ne traži puno odricanja.

2. Voliš dramu

Malo drame je nešto što svakome ponekad treba u životu, ali ako imaš potrebu konstantno dramatizirati, verovatno podsvesno tražiš muškarce koji će hraniti tvoju potrebu za tim. Emocionalno nedostupni muškarci su idealni kandidati.

1. Neodlučna si

I to se isto može namirisati – ako ni sama ne znaš šta želiš, veoma je moguće da ćeš privući frajera kome to jako odgovara. On će misliti da se sigurno ne želiš vezivati, što savršeno odgovara njegovim potrebama za nevezivanje.

DA LI STE NORMALNI: KAKVE SU TI SEKSUALNE FANTAZIJE, TAKAV TI JE KARAKTER

ŽENSKE UVREDE: 14 REČENICA KOJE NESVESNO IZGOVARAMO, A KOJIMA VREĐAMO PRIJATELJICE