in

3 ŽENE HOROSKOPA KOJE UBEDLJIVO VODE PO LEPOTI I HARIZMI

Iako se kaže da je lepota obično u oku pomatrača i zavisi od niza kriterijuma, a često nema veze samo s fizičkim izgledom već i s unutrašnjim zračenjem, kada izračunamo sve ukupno, dolazimo do zaključka da ova osobe u ovim horoskopski znacima ubedljivo vode po lepoti i harizmi.

Vaga


Ovaj znak često se smatra i najlepšim, a obično ih krasi i urođena elegancija. Češće nego pripadnici drugih znakova imaju simetrično lice, savršeno oblikovane usne, lepe oči i slatke rupice na obrazima koje ih čine drugačijim, egzotičnijim i, na kraju krajeva, privlačnijim od ostalih.

Škorpija


Prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i velikim očima u nekoj neobičnoj, hipnotizirajućoj nijansi. Osim prodornog pogleda, ističu se i senzualnim usnama, kao i prekrasnom, gustom kosom. Obično su i vitke građe, a krasi ih i blistav ten, mekana i negovana koža.

Jarac


Pripadnice ovog znaka poznate su po odličnoj i seksepilnoj figuri. Iako im je izgled uglavnom prosečan i neutralan, ističu se velikim očima, najčešće u plavoj ili sivkastoj nijansi, te prekrasnom i iskrenom osmehu. Obično vole da se doteruju pa je i lepa odeća ono što ih izdvaja od ostalih znakova.

ZBOG ČEGA RASKIDAJU ZNAKOVI ZODIJAKA?

4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI SU FATALNI ZAVODNICI ALI SAMO JEDAN JE NABOLJI