in

3 ZNAKA RUŠE SVE REKORDE U ZAVOĐENJU: NE TREBA MU DODIR, ON OSVAJA BEZOBRAZNIM POGLEDOM

Prodorno bezobrazni pogled jednog znaka osvaja i bez dodira, a kada izabere plijen, osvaja ga za najviše par sati.

Nema onoga kome nisu zabavne čari slatkog, nevinog flerta. Ipak, nekima ova vještina baš ide od ruke, a astrolozi kažu da pored znakova, na ovu sposobnost, dosta utječe i horoskopski znak.

Ova tri astro znaka ruše sve rekorde u zavođenju!

3. Lav

Osvajaju bez premca, suptilno i sa dosta mašte. Prići će vam puni samopouzdanja, s neodoljivim šarmom i sa osmjehom koji će osvijetliti cijelu prostoriju. Lavovi su “face”, poznaju sve bitne ljude i sigurno vam ne može biti dosadno. S njima ćete zaista imati kraljevski tretman, a kako su poznati kao veliki džentlmeni, dodatne bodove dobit će lijepim i pomalo zaboravljenim manirima.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka ne vole gubiti i uvijek idu na na pobjedu. Zavođenje je za njih više od puke gimnastike, oni uživaju u svakom koraku osvajanja pa čak ih intrigira kad se moraju malo više pomučiti oko nekoga.

2. Škorpion

Kada Škorpion uđe u prostoriju, to jednostavno svi primijete. Prodorno bezobrazni pogled osvaja i bez dodira, a kada izabere plijen, osvaja ga za najviše par sati.

Škorpionima posebno ide od ruke neverbalna komunikacija i često je koriste dok “pažljivo” slušaju o vašoj karijeri. Niste ni postali svjesni da vas je Škorpion još na početku večeri izabrao kao budućeg partnera, a već ste se našli u čvrstom zagrljaju.

I volite to.

1. Blizanci

Imaju interesantan prijateljski pristup, koji zapravo, skoro uvijek završava posao. Duhoviti, vrlo šarmantni, ali i obrazovani, Blizanci su toliko zabavni da biste mogli sate provesti u priči s njima.

Imaju neodoljivu karizmu kojom jednostavno privlače ljude oko sebe, vrlo su pozitivni i vrlo učtivi i nikada vam neće biti neugodno s njima.

Dapače.

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. JANUAR 2019-TE: NIJE PRAVI TRENUTAK ZA POTREBNI ODMOR, TRGNITE SE I RADITE NA SVOJIM OBEĆANJIMA

13 STVARI KOJE MORAŠ ZNATI AKO TI JE FRAJER ROĐEN U U ZNAKU OVNA