in

3 ZNAKA ZODIJAKA KOJA ĆE OVE JESENI PRONAĆI LJUBAV

Iako astrologija ne može savršeno predvidjeti kada ćete se sresti s osobom vaših snova, sudeći po trenutnim astrološkim kretanjima – OVA tri horoskopska znaka imaju veliku šansu naći pravu ljubav do kraja jeseni!

3. Ovan

Kada završi period retrogradne Venere 16. 11., u vašoj sedmoj kući veza doći će do pravog požara. Možda će vam univerzum pomoći da pronađete osobu koja će vas u potpunosti razumjeti. Ali imajte na umu da ako se mijenjate da biste impresionirali pogrešnu osobu, možete izbaciti pravu.

Ne zaboravite da će vas pravi partner primijetiti samo kada ga stvarno prihvatite. Nakon 2. 12., bez obzira što se događa u vašem ljubavnom životu, bit ćete u kontaktu s vašom senzualnom stranom i privlačiti ćete na neki način svakoga koga ćete upoznati.

2. Škorpion

Pošto će Venera proći prvu polovicu retrogradnog kretanja u vašem znaku, jesen će biti odlično vrijeme za vaš ljubavni život.

Nakon 2. 12., očekujte odličan kraj jeseni, posebno kada je u pitanju osoba koja vam se zaista sviđa. Vi ćete zračiti privlačnom energijom i neće biti osobe koja vas neće primijetiti.

Nemojte se iznenaditi ako stalno dobivate pozive na sastanke.

1. Vaga

Venera će se vratiti u Vagu 31. 10., tako da će se fokusirati samo na vas. Vaš ljubavni život će se potpuno okončati, ali ćete otkriti mnoge istine. Stvarno dobar period dolazi nakon 16. 11. kada vas očekuju velike promjene.

Poboljšali ste svoje samopoštovanje, karizmu i atraktivnost. Ne samo da ćete biti najatraktivnija osoba gdje god da odete, već ćete imati puno mudrosti za ljubav koja će vas voditi kroz ovaj romantični period.

Ako razriješite neke probleme iz prošlosti, jesen može biti odlično vrijeme za početak novog odnosa, ili bar sastanak s osobom koja vam se sviđa.

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. OKTOBAR 2018-TE: VEDRE MISLI I POZITIVNA ENERGIJA ĆE DA OBILJEŽE DANAŠNJI DAN

HOROSKOPSKI ZNACI ZA KOJE ĆE JESEN BITI NAJGORI PERIOD U GODINI