in

3 HOROSKOPSKA PARA: JEDNIMA PRETI RAZVOD, A DRUGI SU STVORENI ZA ‘DO KRAJA ŽIVOTA’

Horoskopski znaci imaju mnoge karakteristike sa kojima se veliki broj ljudi identifikuje. Neki idu toliko daleko, da ne mogu da organizuju svoj dan dok se ne “konsultuju sa zvezdama”.

Ipak, slaganje horoskopskih znakova je u velikom broju slučajeva čista istina. neki su kao rogovi u vreći, dok su drugu idealan spoj kako u vezi tako i prijateljstvu.

Ali, koja je najbolja kombinacija za brak? Spoj koji će garantovati i sigurnu budućnost i stabilnost, a sad ruge strane i avanturizam i uzbuđenja u krevetu!

BLIZANACI I STRELČEVI

Ljubav između ova dva znaka izgleda prilično spektakularno. Osnova njihove veze je prijateljstvo, zato njihove veze dugo traju jer su puni obostranog razumevanja. U svemu se slažu I fantastično funkcionišu u svim zajedničkim aktivnostima.

Kada su zajedno zaborave na spoljni svet. Retko kada upadaju u svađe, svesno izbegavaju napete situacije jer strelac je optimista a blizanci žive za smeh i razonodu. Oboje su strastveni i umeju da uživaju u ljubavi. Kada su zaljubljeni to je baš spektakl. U se*su se odlično dopunjuju, svaku ludu ideju koju blizanac smisli strelac će umeti i moći da ispuni.

RAK I DEVICA

Ako vidite nju kako sedi i plače, a on trči sa posla kući da bude njeno rame za plakanje I da je teši, znajte da je to ljubav između ova dva znaka. Rakovi su hronično nezadovoljni, a Device uživaju kada su nekome stalno na usluzi. Dok račica bude u kuhinji spremala ručak on će joj seckati, pomagati u trčkarati oko nje.

Na kraju će ona kukati kako se umorila a on će sa smeškom sve očistiti i raspremiti. Device baš u nisu strastvene, a to Rakovima odgovara jer njima je najpotrebnija samo nežnost. Oba znaka vole emotivnu i porodičnu sigurnost tako da pronalaze zajednički mir. Kod njih retko kada dolazi do razvoda, tvrdi astrološkinja Ivana Paunović.

ŠKORPIJE I RIBE

Važe za dva znaka koja najjače privlače jedno drugo. Velike su šanse da se ljubav rodi već pri prvom susretu. Škorpija želi da bude lider u vezi, dok Riba voli da bude zaštićena. Oba znaka imaju osećanja koja mogu da idu baš duboko. Tako da i u krevetu vlada baš usijana atmosfera.

Škorpija će da uživa u opsesivnoj vezanosti i preteranom kontrolisanju partnera, dok će Riba u tome uživati jer je napokon našla osobu kojoj će se ona prepustiti. Riba neće imati strah da joj pokazuje svoje emotivne slabosti i depresivna stanja jer će je Škorpija svojom energijom uvek podići. Oba znaka mogu biti sklona porocima pa se nažalost u tu mogu pronaći.

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK UVEK VARA, ČAK I KAD JE OZBILJNOJ VEZI

OVI HOROSKOPSKI ZNACI SU JAKO POSESIVNI I NEĆE VAM DATI DA MRDNETE