in

3 HOROSKOPSKA PARA KOJI ĆE PREŽIVETI SVE BRODOLOME: VOLE SE I MRZE, ALI ZAJEDNO SU NEUNIŠTIVI!

Turbulentne veze, nabijene emocijama, ali i čestim svađama, najčešće završavaju pričom o pravim ljudima u pogrešno vrijeme. Međutim, postoje i sretnici čiji odnos prolazi kroz razna iskušenja, nailazi na prepreke, čak i do rastanka dođe ali su oni dokaz da prava ljubav zaista pobjeđuje sve jer im je happy end suđen.

Luđački se vole, još se luđe ne podnose u određenim fazama, zaklinju se sebi kako svom (bivšem) paru neće oprostiti ovo ili ono ali nevidljive niti koje ih povezuju nikada ne puknu u potpunosti.

Mogu oni i jedno bez drugoga, ali zajedno su nepobjedivi i mogu se boriti protiv cijelog svijeta. Otkrijte koje su to ljubavne kombinacije u Zodijaku koji i pored brojnih komplikacija uvijek ostanu zajedno.

3. DJEVICA – VODENJAK

U ovoj kombinaciji Vodenjak je taj koji prvi zapadne za oko Djevici. Ona smišlja taktiku kako da Vodenjaku privuče pažnju, jer kod pedantnih Djevica sve je u planiranju i izračunima.

Od svih oružja kojim raspolaže najbolje će upaliti Djevičina duhovitost, jer Vodenjak uvijek pada na bogatstvo duše, a ne na “avione i kamione” koji joj se nude.

Ovaj astro spoj je prilično neobičan, jer su prilično različiti po svojim pogledima na svijet, ali kemija koja postoji između njih je toliko jaka pa kao da sve to briše.

Njima nije potrebno previše vremena da bi se zaljubili jedno u drugo do srži, ali najčešći kamen spoticanja je u tome što je Vodenjak gotovo luđački neustrašiv dok je Djevica ta koja procjenjuje kakav bi bio rizik ako bi poslušala Vodenjaka.

S druge strane, Djevica ima tendenciju da popuje jer smatra da je popila svu pamet ovog svijeta i svojim pasivno- agresivnim nastupom uvjerava Vodenjaka kako je ona isključivo u pravu.

Vodenjak će joj to tolerirati ovisno kolika je jačina emocija koje gaji prema “pametnjakoviću”, što će Djevica shvatiti tko signal da je uspjela u svojoj namjeri. Kad shvati da je u zabludi, prigovara joj da je samovoljna i da to više neće trpjeti, a Vodenjaku će dozlogrditi njena mušičavost pa će im razlaz izgledati kao jedino rješenje.

I mislit će da je to zauvijek. Njih dvoje su u stanju ne budu u kontaktu mjesecima, čak i godinama ali da se često u mislima vraćaju jedno drugom.

Vodenjak je u stanju samovati i u potpunosti se posvetiti unaprjeđenju ostalih aspekata svog života dok će se Djevica zadovoljiti da joj je u životu sve manje -više isto, ali će povremeno ulijetati u avanture. Međutim, osobe koje joj uđu u život poslije Vodenjaka neće biti ni njena blijeda sjena.

Koliko god da joj smeta atipični pogledi na svijet Vodenjaka, nedostajat će joj razumijevanje Vodenjaka, pomalo blesavo ponašanje i pokazivanje osjećaja na krajnje neuobičajene načine.

Pošto su oboje tvrdoglavi, pitanje je tko će od njih dvoje prvi ostvariti ponovni kontakt. Iako će izvjesnog prenemaganja kod obje strane sigurno biti, kad se konačno opet nađu i spoje to će biti jednom zauvijek.

HOROSKOP OTKRIVA KOLIKO TAČNO ‘ONOGA’ TREBA SVAKOM ZNAKU

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJE UNURAŠNJI GLAS NIKADA NE VARA – ONI IMAJU NAJJAČU INTUICIJU