in

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA SE NAJVIŠE VEZUJU ZA SVOG PARTNERA

3. Rak

Rakovi su najemotivniji znaci Zodijaka. Zato na početku odnosa pokušavaju da budu suzdržani kako bi sakrili ono što osećaju ili razmišljaju o svom partneru. Međutim, vrlo brzo nakog toga počinju da pokazuju sve emocije. U trenutku kada shvate da je neko u potpunosti dobar za njih, oni će spontano dati sve – bez previše razmišljanja. Pripadnici ovog znaka su spremni učiniti sve za svoje voljene, a to može ugušiti njihovog partnera.

2. Ribe

Glavna mana ovog znaka horoskopa je njihova tendencija da zadrže svoje brige i osećaj nezadovoljstva u sebi. Oni to sakrivaju od svih, povlače se i dopuštaju drugima da prođu svoj put. Na taj način postaju ‘žrtve’ koje su voljne da učine sve za svog partnera, ne razmišljajući o sebi. To ih često košta, pa iz veze Ribe izlaze sa slomljenim srcem.

1. Strelac

Kada pronađu osobu koju vole, Strelac je spreman da učini sve za nju. Uvek deluju nagonski i pošto preuveličavaju stvari po prirodi, često se daju u potpunosti. Pokreće ih moto da žive “ovde i sada”, a upravo to ih čini slabim i ranjivim.

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK NAJDUBLJE VJERUJE U DOBROTU LJUDI

3 ŽENE HOROSKOPA KOJE UVEK IMAJU KECA U RUKAVU I MUŠKARCI ZBOG TOGA POLUDE