in

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA U VEZAMA UVEK BUDU OSTAVLJENI: JEDNOSTAVNO IM NE IDE

Sve što je lepo ima kraj. Da, izreka je tipičan kliše ali za nekoga to je jedino što može nakon raskida da kaže. Što je, priznaćete, mnogo bolja verzija od bacanja stvari kroz prozor, lomljenja stakla na kolima itd.

Kao što su jedni magnet za partnere, postoje i oni znakovi Zodijaka kojima jednostavno ne ide. Nije da su oni tu nešto krivi, ali jednostavno im je takva narav i priroda. Horoskop ima objašnjenje zbog čega se tri znaka vrlo često razočaraju u ljubav i završavaju vezu slomljenog srca.

Donosimo vam listu od tri znaka kojima ljubav često okreće leđa.

Blizanci

Društveni, obožavaju upoznavanje novih ljudi i skloni su avanturama. Lako privuku partnera, ali problem je da ga zadrže. S obziromna to da su stalno u potrazi za novim uzbuđenjima, Blizanci vrlo često deluju neodgovorno i nestabilno, zbog čega ih partneri često ostavljaju.

Rak

Rakovi se jako brzo zaljubljuju, a ceo njihov život vođen je emocijama. Sve doživljavaju vrlo intenzivno i lično, zbog čega je lako povrediti ih. Zbog ovoga Rakovi vrlo često ostaju bez partnera.

Devica

Jako organizovane Device vrlo često posvećuju previše pažnje detaljima i ne odustaju od planirane rutine. Deluju kao dosadne osobe. Zbog svojih manira uvek su “materijal” za ostavljanje.

KAKVE ŽENE VOLE MUŠKARCI: RAK TRAŽI DRUGU MAMU, JARCU TREBA STRPLJIVA

NEMA VEZE ŠTO JE U VEZI: KAŽE SEBI ‘NEĆU VIŠE’ ALI OVI ZNAKOVI ČESTO VARAJU PARTNERA