in

3 HOROSKOPSKE KRALJICE SKANDALA: NJIH NIJE BRIGA ŠTA ĆE NEKO DA POMISLI ILI KAŽE O NJIHOVOM PONAŠANJU

Njih nije briga šta će neko da pomisli ili kaže o njihovom ponašanju. One su horoskopske kraljice skandala!

Žene su prevrtljive i definitvno su najbolji manipulatori na svetu. Sa njima ćete svakako da imate problema, ali ponekad horoskop može da vas zaštiti. Saznajte koje žene su najveće grešnice i biće vam lakše da na vreme odlučite da li ćete se upustiti u avanturu s njima.

Niko nema pravo da osuđuje drugu osobu, naročito kada je u pitanju se*s dvoje odraslih, koji se radosno upuštaju u avanturu u spavaćoj sobi. Ali, čak i ako ste prilično liberalno nastrojeni, žene koje imaju ovakav karakter mogle bi da vas šokiraju. Horoskop otkriva najveće grešnice, a one su mnogo gore i od muškaraca iz svog znaka. One se ne osvrću na društveno nametnute norme.

3. OVAN

Osim ako nekim čudom partner uspe da prati sumanuti životni ritam divlje žene Ovna, ona retko ostaje se*sualno verna. Ma koliko da vas voli, u njenom srcu uvek ima ljubavi za nekog dobrog frajera sa strane.

S jedne strane, ona uopšte ne može da funkcioniše kad nije zaljubljena, a s druge strane, svaki ljubavnik joj brzo dosadi. Ljubi strastveno i živi svaki dan kao da joj je poslednji. To je ujedno i njen životni moto.

Za ženu Ovna se kaže kako je muška žena. Ona je rođeni lovac. Flert i zavođenje je ono u čemu je najbolja. To joj dođe nešto kao hobi, ili, tačnije, kao igra jurnjave, s obzirom na njenu takmičarsku prirodu. Kad muškarac prelako “padne”, ona ga jednostavno pregazi i ode dalje u potrazi za većim izazovom. Jer ona je u duši veliki pustolov.

2. BLIZANCI

Ovoj ženi se*si pustolovina dođe kao životni začin. Neverovatno je sa kojom lakoćom ide od frajera do frajera, a da se ne umori. Pre podne se prepušta divljim strastima sa tajanstvenim strancem, a po podne je toplo rame i uteha svom partneru. I u svemu tome ona daje sebe skoro potpuno.

Ona ima najmanje dva lica i dve duše, pa zašto onda ne bi imala i dva tipa, a možda i više. Jednog za grubu igru, drugog za nežno vođenje ljubavi, trećeg za razgovor, četvrtog za nešto što će već da smisli.

Niko nikad nije saznao koliko ljubavnika žena Blizanac ima zaista i verovatno nikada ni neće.

1. RIBE

Žena ovog znaka je prava robinja ljubavi. Njoj je se*s više od fizičkog iskustva. Za nju je to vrsta meditacije i ekstaze. Sve u jednom. Muškarcu uvek daje celo srce i svaki deo tela. Kod nje nema zabranjenih zona. Za razliku od ostalih grešnica, ona nikada ne vara, ali je njeno srce prevrtljivo i za tren oka, kako se zapalila, tako se i ohladi. Tada već traži drugu priliku. I tom novom muškarcu će da hrli kao da je prvi put u životu zaljubljena i kao da nikad pre nije nikog volela.

Od svih nevaljalica horoskopa, žena Riba je najiskrenija u svojoj grešnosti. Ona ima duša radoznalog deteta u telu pohotne boginje se*sa. Zato ne razume sve te društvene stege i neće nikada da pomisli da radi nešto pogrešno. Sve njene veze i vezice su zato uvek duboko strasne, komplikovane, ali i neverovatno iskrene.

OTKRIVAMO ANĐELE ZODIJAKA: OVO JE ČUVAR TVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA

VELIKI HOROSKOP O OSOBINAMA BAŠ SVAKE ŽENE: SAMO JEDNA JE ROBINJA A JEDNA KRALJICA