in

3 MUŠKA HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI SU NOĆNA MORA ZA SVAKU ŽENU

Ako ste zaljubljeni u muškarca koji pripada nekom od ovih znakova – bolje vam je da bežite. Imajte u vidu: Shvatite ovo kao zabavu, a ne kao naučno delo. Mada, nije da nema istine u tekstu.

Rak

Rak opstaje na emocijama. Okružen elementarnim znakom vode, Rak je uvek preplavljen emocijama. Doživljava toliko emocija s kojima ne ume da se nosi i to ga dovodi u stanje zbunjenosti.

Budući da Mesec najviše utiče na njega, faze mesečevog ciklusa povećavaju njegove unutrašnje misterije, a time i emocionalne poremećaje koje znaju da izmaknu kontroli. Srećni ste ako je zaljubljen u vas. Što god da se dogodi, budite sigurni da vas neće ostaviti.

Ali ako on nije siguran u svoje osćanja prema vama, onda bi trebalo da počnete da razmišljate o drugim mogućnostima. Ne zaboravite da niste privatni psiholog vašeg partnera. Niste u vezi sa njim kako biste rešavali njegove emocionalne probleme koji se stalno pojavljuju. Beži!

Jarac

Jarcem vlada Saturn, on će vas naterati da predugo ostanete uz njega. Jarac je zauzet dugotrajnim pokušajima nametanja ograničenja u njegovom životu.

Ako ga volite, on će jako dugo testirati vaše strpljenje i toleranciju da ćete kroz neko vreme shvatiti kako vam je sve to ipak previše. Ako ga ostavite nakon toga, on će se utapati u tuzi.

Bol je uvek ekstremna za Jarca i ko treba da prozali kroz takvu bol kad imamo toliko mnogo stvari sa kojima treba da se bori? Bolje je pustiti Jarca da kuka nekom drugom.

Bik

Nemojte se oduševiti činjenicom što Bikom vlada Venera. Bik je vrlo tvrdoglav, s potencijalom da isisa svu vašu emocionalnu energiju. Izuzetno pragmatičan, ovaj zemljani znak nema pojma kako da se nosi s emocijama.

Može biti romantičan, ali za to mora biti dobro raspoložen. Kada to nije, njegove će vas reči toliko pogađati da ćete se osećati kao da ste najgora osoba na ovoj zemlji. Biku je lakše da vas uvredi, nego da izrazi svoju ljubav prema vama.

Zašto onda dopustiti da vas svlada depresija zbog toga što vaš Bik ne zna da razgovara sa vama? Dopustite mu da umesto toga razgovara sa svojim rogovima.

KAKVA SI U VEZI: STRELAC BRZO POSTAJE NEMIRAN A OVAJ ZNAK UVIJEK VARA PARTNERA

OTKRIVAMO ANĐELE ZODIJAKA: OVO JE ČUVAR TVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA