in

3 MUŠKA ZNAKA HOROSKOPA KOJI SU ZGODNI, PAŽLJIVI, ROMANTIČNI ALI SU MAMINI SINOVI

On je zgodan, pažljiv, predivno miriše – ali… Neki muškarci nikad se do kraja neće odvojiti od mamine suknje. Mamini sinčići, mamine maze, mamini pekmezi – zovemo ih svakako, a takvi primerci najčešće se mogu naći među ova tri pripadnika Zodijaka.

3. Rak

Osećajnim Rakovima potrebno je snažno rame svoje mame, kako bi mogli na njemu da plaču i kukaju na sve moguće teme. On će joj ispričati svaki detalj iz svog života i obavezni su svakodnevni maratonski telefonski razgovori sa majkom. Kad si u vezi sa takvim dečkom, moraš biti svesna da njegova majka zna sve vašem ljubavnom životu. Oprez!

2. Lav

Lavovi su zapravo samostalni i ponosni. Ali, postoji jedan izuzetak – njihova mama. Ona će uvek imati najvažniju ulogu u njihovom životu. Sve što ona kaže za njih je “amin”. Čak i ako se odavno odselio od kuće, ona odlučuje o svim njegovim sferama života, pa i ljubavi. Kako bi bila u toku, viđaju se najmanje jednom nedeljno na kolačima i kafi.

1. Strelac

Muškarci rođeni u znaku Strelca najsrećniji su kada žive bezbrižno. Vole da se opuste i ne razmišljaju o ozbiljnim stvarima. A i zašto bi? Kad dođe do nečeg ozbiljnog, onda se za pomoć uvek obrate svojoj mami. On joj čak ponekad nosi veš na pranje i redovan je kod mame na ručku. On voli (a i treba!) svoju mamu najviše na svetu i bez nje bi mu život bio mnogo teži.

ČUDESNA, SLOBODOUMNA, MIROLJUBIVA, OTKAČENA, ISKRENA: SAMO JE JEDNA ŽENA U HOROSKOPU OVAKVA

3 NAJBOLJE MAJKE I ŽENE ZA BRAK PO HOROSKOPU