in

3 NAJOPASNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA PREMA ZLOBNIM ZVEZDAMA

Horoskop znak kojem pripadate mnogo govori o vašem karakteru, izgledu, vrlinama, manama. Ipak, postoji i horoskop koji će vam bez dlake na jeziku otkriti koja su tri najgora znaka prema zlobnim zvezdama.

3. Devica

Opsesivno-kompulzivni neurotici, koji se stresa oslobađaju čisteći stan ili slažući odeću. Prezahtevne cepidlake kojima ni previše nije dovoljno. One ne poznaju ljubav, bez emocija su, kod njih se sve svodi na se*s. Samo robot može biti sabraniji i hladniji od Device, a kad-tad će vam zabiti nož u leđa. To će biti promišljeno, analizirano i potvrđeno kao najbolja opcija za nju.

Tako dobro glumi da nećete ni naslutiti da danima ili mesecima kalkuliše da li je došlo vreme da vas eliminiše. I tek kada bude bila potpuno sigurna, otkriti će svoju izdaju.

One su narcisi koji brinu samo o svom izgledu s težnjom ka savršenstvu. Devica nema strasti, zagrljaja, nežnosti, topline, sve suze koje pusti su tu jer oplakuje sebe.

Da nema te njene neurotične nervoze i žurbe u njoj zbog koje pukne i izgubi svoju racionalnost, pomislili biste da imate posla s robotom. Ali, nemojte te njene trenutke gubljenja kontrole pobrkati s emocijama. To je samo refleks, skakanje poklopca na loncu koji se treba osloboditi pritiska jer voda kipi. Čista fizika. Ona je verna samo sebi i to isključuje sve ostale ljude.

2. Škorpija

Samosažaljevajući autodestruktivci, koji svoj jad ne mogu da podnesu sami pa moraju da povuku još 100 ljudi za sobom. Da je sutra kraj sveta, oni se ne bi šokirali, verovatno bi ga dočekali u sado mazo orgijama. Smrt im nije strašna, a pale se na krv i sve ono što običnom smrtniku izaziva jezu. Prati ih obeležje ljubomorno posesivnih psihopata. Bez se*sa se psihički razbole i umišljaju da im se sprema zavera.

Škorpije su emotivno nezrela, neodgojena, podla, osvetoljubiva i pokvarena derišta koja se ne suzdržavaju ni od čega.

Dure se i ljute, bijesne, plaču, grizu, u tom trenutku vas cijelim svojim bićem mrze iz dna duše. Bez obzira na godine, zrelost ili pol, kada duboko zagrebete ispod te površine koja uglavnom deluje inteligentno, opasno ili lukavo, dolazite do emotivno nezrele osobe na nivou petogodišnjeg deteta.

Ali, velika su zlopamtila i kovaće planove za osvetu, vraćati vam kada se više ni ne sećate razloga.

1. Jarac

Pravi pravcati goniči robova, veruju u sudbinu do zadnjeg slova, reč „oprost“ i ne postoji u njihovom rečniku. Možete živeti pokraj njih celi život, biti u braku, a nikada ne saznati što vam imaju za reći. Osećanja ne znaju da iskažu rečima pa će vas umesto „volim te“ dočekati odbijanje.

Prodali bi se za društveni status. Kukavice su, beže glavom bez obzira čim rizik postane veći. Bežanje i ostavljanje na cedilu je nešto što rade celog života. Emotivno nepismen. Nesposoban da pokaže emocije, a kamo li da ih prima ili pruža.

Previše su spori, mračni i siromašni da bi s njim osetili pravu radost i zadovoljstvo života. Klonite se te iskompleksirane frigidne kukavice.

Jarac je definitivno najgori horoskopski znak, tako da se klonite njega. U samo dva odsto slučajeva se desi da se iza ovog znaka krije dobra osoba, ali je to veoma retko.

OVO SU 3 NAJDJETINJASTIJA HOROSKOPSKA ZNAK: SEBIČNI SU, BRZOPLETI I JAKO IM JE DOSADNO

TOP LISTA HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJE JE NAJTEŽE VOLJETI OD NAJKOMPLIKOVANIJEG DO NAJJEDNOSTAVNIJEG