in

3 NAJVEĆE LJUBAVNE GREŠNICE U HOROSKOPU: KOD NJIH NEMA ZABRANJENIH STVARI

Svi smo mi grešni, ali su neki ipak malo više. Pogledajte koje su to dame u horoskopu najnevaljalije.

One su ponekad tolike bezobraznice da im muški predstavnici istih znakova nisu ni do kolena:

OVAN

Osim ako nekim čudom partner uspe da isprati sumanuti životni ritam divlje žene Ovna, ona retko ostaje se*sualno verna. Ma koliko da vas voli, u njenom srcu uvek ima ljubavi za nekog dobrog “macana” sa strane.

S jedne strane ona uopšte ne može da funkcioniše kad nije zaljubljena, a sa druge – svaki ljubavnik joj brzo dosadi. Ljubi strasno i živi svaki dan kao da joj je poslednji. To je ujedno i njen životni moto.

Žena ovan je muška žena. Ona je rođeni lovac. Flertovanje i muvanje je ono u čemu je najbolja na svetu. To joj dođe nešto kao hobi. Kad muškarac lako padne pred njom, ona ga jednostavno pregazi i ide dalje u potrazi za većim izazovom.

Jer ona je u duši veliki avanturista…

ŠKORPIJA

Njoj se*si avantura dođe kao životni začin.

Ona ima najmanje dva lica i dve duše, pa zašto onda ne bi imala i dva tipa!? … Ili više. Jedan za grubu igru, drugi za nežno vođenje ljubavi, treći da sa njime razgovara, četvrti da misli da ima najsmerniju ženu na svetu… i tako redom. I svi srećni.

Niko nikad nije saznao koliko ljubavnika žena Škorpija zaista ima i verovatno nikada ni neće.

RIBE

Ova žena je prava robinja ljubavi. Njoj je se*s više od fizičkog iskustva. Za nju je to vrsta meditacije i ekstaze… sve u jednom. Muškarcu uvek daje celo srce i svaki deo tela. Kod nje nema zabranjenih zona, sve što je pred očima može da se proba.

Međutim, srce je njeno prevrtljivo i za tren oka, kako se zapalila, tako ume i potpuno da se ohladi. Tada već kraičkom oka merka drugu priliku i ka njemu opet hrli kao da joj je prvi put i kao da pre njega nikad nikog nije volela.

Od svih nevaljalica horoskopa, žena Riba je najiskrenija u svojoj grešnosti. Ona je duša radoznalog deteta u telu pohotne boginje sladostrašća. Zato ne razume sve te zabrane.

Sve njene veze i vezice zato su uvek duboko strasne, komplikovane, ali i neverovatno iskrene.

DA LI SI SREĆNA ŽENA PO HOROSKOPU: KAKO BOGINJA SREĆE UTIČE NA TVOJ HOROSKOPSKI ZNAK

HOROSKOPSKI ZNAK ČIJI OSMEH SVAKOG UHVATI U LJUBAVNU MREŽU