in

3 NAJVEĆE GREŠNICE HOROSKOPA: GORE SU I OD MUŠKARACA U ISTOM ZNAKU

Svi smo mi grešni, ali su neki ipak malo više. Pogledajte koje su to dame u horoskopu najnevaljalije. One su tolike bezobraznice da im muški predstavnici istih znakova nisu ni do kolena:

OVAN

Osim ako nekim čudom partner uspe da isprati sumanuti životni ritam divlje žene Ovna, ona retko ostaje se*sualno verna. Ma koliko da vas voli, u njenom srcu uvek ima ljubavi za nekog dobrog macana sa strane.

S jedne strane ona uopšte ne može da funkcioniše kad nije zaljubljena, a sa druge – svaki ljubavnik joj brzo dosadi. Ljubi strasno i živi svaki dan kao da joj je poslednji. To je ujedno i njen životni moto.

Žena ovan je muška žena. Ona je rođeni lovac. Flertovanje i muvanje je ono u čemu je najbolja na svetu. To joj dođe nešto kao hobi. Kad muškarac lako padne pred njom, ona ga jednostavno pregazi i ide dalje u potrazi za većim izazovom.

Jer ona je u duši veliki avanturista…

BLIZANCI

Njoj avantura dođe kao životni začin. Neverovatno je sa kojom lakoćom ova cica može da skače sa tipa na tipa, bez da se umori. Pre podne se prepušta divljim strastima sa misterioznim strancem, a popodne je toplo rame i uteha svom mužu. I u svemu tome ona daje sebe… pa skoro potpuno.

Ona ima najmanje dva lica i dve duše, pa zašto onda ne bi imala i dva tipa!? … Ili više. Jedan za grubu igru, drugi za nežno vođenje ljubavi, treći da sa njime razgovara, četvrti da misli da ima najsmerniju ženu na svetu… i tako redom. I svi srećni.

Niko nikad nije saznao koliko ljubavnika žena Blizanac zaista ima i verovatno nikada ni neće.

RIBE

Ova žena je prava robinja ljubavi. Njoj je ono više od fizičkog iskustva. Za nju je to vrsta meditacije i ekstaze… sve u jednom. Muškarcu uvek daje celo srce i svaki deo tela. Kod nje nema zabranjenih zona, sve što je pred očima može da se proba.

Međutim, srce je njeno prevrtljivo i za tren oka, kako se zapalila, tako ume i potpuno da se ohladi. Tada već kraičkom oka merka drugu priliku i ka njemu opet hrli kao da joj je prvi put i kao da pre njega nikad nikog nije volela.

Ona ne zna šta je to građanski moral i ne razume ograničenja koje joj društvo postavlja. Od svih nevaljalica horoskopa, žena Riba je najiskrenija u svojoj grešnosti. Ona je duša radoznalog deteta u telu pohotne boginje sladostrašća. Zato ne razume sve te zabrane.

Sve njene veze i vezice zato su uvek duboko strasne, komplikovane, ali i neverovatno iskrene.

10 SJAJNIH OSOBINA ROĐENIH U AVGUSTU: ZAŠTO SU LAVOVI I DJEVICE TAKO POSEBNI

5 RAZLOGA ZAŠTO JE BIK NAJBOLJA OSOBA KOJU PORED SEBE MOŽEŠ IMATI