in

3 ZNAKA HOROSKOPA KOJI UVIJEK POBEĐUJU I ČIJA JE UVEK ZADNJA

2. STRIJELAC – optimist, aristokrat

Planeta koja vlada ovim znakom je Jupiter. Tamo gdje se on nađe u našoj natalnoj karti, tu imamo sreće. Ovaj znak kao i planeta vladar predstavljaju moć, uspjeh, uživanje, pomoć Boga na dlanu. Onda kada se najmanje nadamo, Božja ruka se spusti na nas i izbavljenje dođe. Mi ga zovemo čudo, a u religiji je to volja Božja.

Strijelac je znak sreće, veselja, egzotike, voli hranu, piće, putovanja, glazbu, bori se protiv nepravde, vlada ljudskim pravima, prijateljstvo mu je imperativ, iz toga sve izvlači.

To je mlad duh, lijepog estetskog izgleda, sportske građe, voli plemenite sportove pa će tenis biti jedan od najomiljenijih.

Strijelac je otmjen, aristokrat, ponekad buntovnik, poštuje tradiciju ali ipak ide svojim putem. Strijelac je svećenik, astrolog, prorok. Velike nagrade, medalje, vojne zasluge upravo proistječu iz jakog Jupitera. Kako bi bili prvak u sportu ili pobjednik u ratu, morate imati jakog Jupitera u natalnom horoskopu.

Strijelac nije lak znak za suradnju, zna biti strog i ohol. On također kažnjava, ali je to više neugodno nego totalno tragično. Za nekog tko je po prirodi hedonist, nema veće kazne nego biti bez užitaka i novca. Životni apetiti ovog znaka su veliki, ali se oni i ostvare.

Tipične zvijezde ovog doba su glazbene legende poput Frank Sinatre ili Tine Turner koji su pravi predstavnici svog znaka, ali i uspjeha koji su postigli, koji traje. Onaj tko vjeruje, u sebe, u Boga, njemu se vrata otvaraju.

TOP LISTA HOROSKOPSKIH ZNAKOVA POREDANA OD NAJBOLJEG DO NAJGOREG

ŽENE, DŽABA SE LJUTITE: OVE FRAZE MUŠKARCI SHVATAJU POTPUNO DRUGAČIJE OD VAS