in

3 ZNAKA HOROSKOPA KOJI UVIJEK POBEĐUJU I ČIJA JE UVEK ZADNJA

1. JARAC – despot, vlast, autoritet

To je znak bez kojeg se jednostavno ne može zamisliti uspjeh. Koliko god stare, drevne knjige govore o vladaru ovog zviježđa sve najgore – Saturnu, on je planet od kojeg počinje svijet. Kamen na početku, a bit će kamen i na kraju svijeta.

Kako god, Jarac se čak smatra jednim od najutjecajnijih znakova u zodijaku.

Prirodno deseto polje ili zenit, vrh, neba pripada ovom znaku. Baš kao što je i u Kabali deset vrhovni broj ili Bog.

Jarac je prije svega znak discipline, moći, uspjeha i ako netko hoće biti uspješan, onda mora ići tom strujom. Rad, obuka svojih radnika, disciplina, strategija su osnovne osobine. Jarac nije znak koji se boji stresa ili gubitka posla jer njemu to prirodno pripada. Kao što Raku prirodno pripada da ima veliku kuću i djecu, tako je Jarac predodređen da bude autoritet.

Njegov put je težak jer je to znak karme, iskustva iz prošlosti i prošlih inkarnacija. Nije lako biti rođen u ovom zviježđu, ali ako se lekcije Saturna savladaju i ako slušate svog mučitelja i učitelja Saturna, onda ćete prirodno izrasti u vrhovnu osobu.

Uspješan je doktor, kemičar, biolog, političar, odvjetnik, astronom, bankar, trgovac nekretnina, skladatelj, pjevač. Možda jedan od najsnažnijih predstavnika ovog znaka je glazbena legenda Elvis Presley.

On je jedan od rijetkih Jarčeva gdje Saturn daje ogromno materijalno bogatstvo, ali gdje ga njegov Jupiter uništava kroz hedonizam i narkotike, i gdje napušta svojim lakim životom Saturna, odnosno disciplinu, red te umire…

TOP LISTA HOROSKOPSKIH ZNAKOVA POREDANA OD NAJBOLJEG DO NAJGOREG

ŽENE, DŽABA SE LJUTITE: OVE FRAZE MUŠKARCI SHVATAJU POTPUNO DRUGAČIJE OD VAS