in ,

4 BRZA SAVETA KAKO DA SVOM PARTNERU UVEK BUDEŠ PRIVLAČNA

Ne mora uvek da bude tačno to da ljubav i privlačnost vremenom prolazi između ljubavnika. Ljubav i privlačnost prolazi samo onda kada se ne neguje i kada se partner zbog toga oseti manje bitnim ili pak neprivlačnim.

Sada nećemo zalaziti ko je za to kriv, to je neka druga tema o kojoj ćemo drugog puta govoriti, nego ćemo se fokusirati na to kako da svojim postupcima učinimo da partneru uvek budemo privlačni. Ovo naravno važi za oba pola, jer i muškarci i žene treba da se trude kako bi strast i povezanost uvek postojala.

4. Nastavite da se sređujete

Ovo je prvo i osnovno pravilo koga moraju da se pridržavaju i muškarci i žene. Na početku svake veze, želimo da se prikažemo u što boljem svetlu, stoga se uvek sređujemo, uvek smo doterane, našminkane u haljinicama i štiklama.

Međutim, kako vreme prolazi, sve više postajemo opuštenije jer znamo da nas taj neko voli zbog nas samih, što i jeste ispravno naravno, ali opet ne treba da zaboravite da se sredite kada izlazite sa njim u biskop, šoping, večeru.

Sredite se prvenstveno zbog sebe, ali i zbog njega. Trudite se da vas to ne mrzi. Vi ćete se osećati lepše i imaćete više sampouzdanja, a i vaš partner osećaće se ponosno da pored sebe ima ženu koja drži do sebe.

3. Brinite o sebi

I druga stavka tiče se izgleda, ali ovoga puta fizičkog. Sve mi volimo da se ušuškamo u zagrljaj partnera i uveče grickamo kalorične slatkiše i slaniše, što je opet kažemo u redu. Ali trudite se da vodite računa o sebi i svom fizičkom izgledu.

Trudite se da vežbate, budete u formi, zbog sebe, svog zdravlja, ali i zbog vašeg partnera. Žena koja je zadovoljna sobom, svojim izgledom, uvek će biti privlačna partneru. Nemojte dozvoliti sebi da se zapostite.

Ukoliko vam je teško da se pokrenete i vežbate, uradite to sa svojom drugaricom ili čak sa partnerom. Sve je lakše u paru.

2. Neke stvari ipak muškarci ne moraju da znaju

Koliko god da ste zajedno sa partnerom i koliko god otvoren odnos da imate, neke stvari ipak muškarci ne treba da znaju o vama. A koje su to tačno stvari, sigurno se pitate?

Te stvari rade i muškarci i uošte ih se ne gade, ali ako žena neke od njih uradi, sigurno će biti. Dakle, partner ne mora da vas gleda dok se depilirate, sedite na wc šolji, podrignete ili pustite goluba. smiley

Ako se nekada desi, ništa strašno, zajedno ćete se smejati, ali se trudite da to ne pređe u naviku, jer biste na taj način sigurno vremenom smanjile privlačnost vašeg muškarca prema vama.

1. Nemojte ga zapustiti kada dodje beba

Veliki broj ispitanih muškaraca reklo je da se žene nakon porođaja, tj. dolaska bebe na svet mnogo više posvećuju bebi dok njih zaboravljaju. A to se nastavlja i kada beba malo poraste. Upravo ovo , naveli su kao jedan od glavnih razloga za švrljanje.

Dakle, muškarci kada primete da od vas ne dobijaju dovoljno pažnje duži vremenski period, poželeće da tu pažnju dobiju na drugom mestu. Potpuno je normalno da će majka pojačano brinuti za svoje dete, ali pazite da zaista svog partnera ne stavite u drugi plan.

Uživanje sa njim će sigurno prijati i vama, a ne samo njemu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. APRIL 2020: DANAS NE POTENCIRAJTE TEME KOJE SE ODNOSE NA VAŠU ZAJEDNIČKU PROŠLOST

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2020: DA LI SI SPREMNA NA NOVE LJUBAVNE POČETKE ILI ĆEŠ SE VRATITI STAROJ LJUBAVI?