in ,

4 STRAHA KOJE SVAKA OD NAS IMA KAD UPOZNA MUŠKARCA KOJI JOJ SE SVIĐA

Svaka žena u sebi nosi određene strahove kada treba da pusti novog muškarca u svoj život. Međutim, nema razloga za paniku. Nema žene koja je imuna na ove stvari koje se dešavaju dok još ne poznaje muškarca sa kojim je izašla na sastanak.

4. Strah da on ne želi vezu, već samo se*s

Ako je se*s doista sve što on želi, onda nažalost nemate sreće. Ako to gledate iz jedne perspektive. Ako gledate iz druge, upoznali ste zgodnog frajera s kojim ćete se neko vreme izvrsno zabavljati, sve dok ne naleti neko ko će stvarno zaslužiti vaše vreme i vašu ljubav. Kao i uvek u životu, sve je stvar perspektive, a upravo ste vi ti koji ju birate!

3. Strah da će biti poput bivšeg

Iako naoko potpuno drugačiji, moguće je da ovog novog zgodnog frajera krase iste mane kao i vašeg bivšeg. Kako biste bili sigurni da se uzorak ne nastavlja, najbolje je u samim počecima otvoreno razgovarati o svemu onome što vas je kod bivšeg smetalo. I naravno, držite oči širom otvorene jer često ponašanje govori više od reči.

2. Strah da neće pronaći ni mesta ni vremena za vas u svom životu

Normalno je da brinete hoće li on biti posvećen vašoj vezi i vama te koliko će između vas stvari postati ozbiljne. Najbolje je stvari pustiti da idu svojim tokom jer ako ste vas dvoje istinski kliknuli, teško da će on nastojati izbaciti vas iz svog života.

1.Strah da niste dovoljno dobre kao njegova bivša

Možda nemate savršeno isklesano telo, blistavo beli osmeh ili drugi kvalitet njegove bivše, no ono što je važno da zapamtite jeste da njegova bivša, uprkos svim svojim kvalitetima, s razlogom više nije njegova sadašnja. Dakle, apsolutno je nepotrebno i besmisleno upoređivati se s njom ili bilo kojom drugom ženom iz njegovog života.

10 OSOBINA KOJE TREBA DA TRAŽIŠ KOD MUŠKARCA KOJI TI SE DOPADA A PRVA JE NAJVAŽNIJA!

4 NAČINA KOJA GOVORE DA ON MANIPULIŠE TOBOM A DA TO NISI NI SHVATILA