in

4 DAME HOROSKOPA KOJE MUŠKARCE VRTE OKO MALOG PRSTA

Svaka žena je jedinstvena i atraktivna na svoj način, ali ovih šest dama su neodoljive i muškarci im padaju pod noge.

@cicimici.com

To si ti? 💕 Podeli ako se slažeš 💕 #horoscope #horoskop #zodiac #zodijak #astrology #astrologija #astro #horoscopo #astroworld #signszodiac #zodiacsigns #zodiactiktok #horoskopskiznakovi #horoskopbalkan #horoskop_balkan #horoskopskiznaci #Horoskopi #horoskopsrbija #horoskopy #horoskopski #horoskope #ljubav #balkan #srbija #serbia #croatia #hrvatska #macedonia #slovenia #montenegro #bosna #foryou #fy #fyp #foryoupage #cicimici

♬ Dj Hendaklah Cari Penganti Remix Viral Tik Tok – Dj Rizal

4. ŠKORPIJA

Žene u ovom znaku vole najintenzivnije i ubrajaju se u najvernije i najpoželjnije. Njima vlada Pluton, koji ih navodi da partnera vode kroz različite avanture i nova iskustva, što ojačava njihovu vezu.

Imaju neverovatnu mogućnost da bolje od profesionalca psihički skeniraju partnera i tako shvate neke njegove postupke koje ni sam ne razume. Kažu da su žene Škorpije najposvećenije i najtolerantnije žene zodijaka.

3. LAV

Lavice sijaju jače od svih ostalih žena u horoskopu jer njihovim znakom vlada Sunce. Uvek imaju sve konce u rukama, a od okoline traže samo jedno – da samo one uvek budu u centru pažnje.

Bez ikakvog napora privlače muškarce zbog samopouzdanja kojim zrače. Čak i kad se ne svrstavaju u posebne lepotice, to nadomešćuju neverovatnim entuzijazmom i smislom za humor.

TEŠKO JE OSVOJITI ALI JOŠ TEŽE ZADRŽATI: ŽENA U OVOM ZNAKU NE MOŽE BEZ FLERTA

KADA JE PRVI PUT VIDE, MNOGI SE PITAJU DA LI JE STVARNA: AMIRA POSTOJI I NAJLJEPŠA JE PRINCEZA NA SVIJETU!