in

4 STVARI ZBOG KOJIH JE RAK POSEBAN ZNAK U HOROSKOPU

Ima nešto u tome ako ste rođeni u mesecu kada je sunce najjače. Po mnogo čemu su posebni, a imaju i specifičnu sposobnost da prepoznaju kada se nalaze u društvu drugog Raka. Njihov moto je: „Ja osećam“.

Predstavljamo vam pet karakteristika po kojima su Rakovi toliko specifični.

Kontrola

Rak je rođeni vođa i organizator. Zato ne čudi činjenica da je u društvu uvek osoba u znaku Raka koja pravi dogovore za sva okupljanja. Isto tako, Rak je veoma brižan i gotovo uvek ima dobre, skoro majčinske namere. Zbog toga nekad ume da iritira, čini vam se kao da vam naređuje, ali ne zaboravite da se iza toga uvek krije najbolja namera.

Emocije

Logika im nije jača strana, jer sve što rade, rade na osnovu emocija i intuicije. Ako se dvoumite i ne možete da se donesete važnu odluku, pitajte Raka za savet, i dobićete pravi savet direktno iz srce ove brižne osobe. Njihov cilj je da se oni osećaju dobro, isto kao i ljudi i njihovoj okolini. Kad ne uspeju u tome, onda mogu biti promenljivog raspoloženja, ali to je još jedan deo njihovog šarma.

Lojalnost


Još jedna karakteristika zbog koje obožavamo Rakove jeste lojalnost i vernost. Rakovi su osobe direktno okrenute porodici i prijateljima i uvek će biti tu za njih. Naći će vremena da saslušaju i pomognu čak i kada su najzauzetiji. Takav pristup nekad ume i da guši, ili da deluje kao da se previše mešaju u vaš život, ali s vremenom ćete se navići na prisustvo Raka u svom životu.

Nezavisnost

Rakovi su veoma kompleksne ličnost. Oni su nekada dovoljni sami sebi, ali to je na površinskom nivou. Stoga ih nikada neće uhvatiti kako ispituju parnera da li ih voli, već će delovati samopouzdano. Ali čim zagrebete ispod površine i malo ih bolje upoznate videćete da je i njima potebna sva ta ljubav koju nesebično daju svim drugima. To su obično one osobe oko vas koje su uvek u vezi ili imaju sklonost ka vezama za jednu noć. Ne žele da budu usamljeni. Međutim, kad psihični sazre, i prevaziđu dečije bolesti nesigurnosti, Rakovi su najbolji partneri.

HOROSKOP: KAKO ZIMSKU DEPRESIJU PRETVORITI U RADOST

4 ZNAKA ZODIJAKA KOJA VOLE SAMO JEDNU OSOBU DO KRAJA ŽIVOTA