in ,

4 ZNAKA DA SI U VEZI SA TOTALNIM IDIOTOM OD KOJEG TREBAŠ POBEĆI

Svi smo ponekad nekako završili u vezi sa osobama koji su se pokazali kao totalni idioti. Evo njihovih najčešćih tehnika i načina kako da ih prepoznate:

4. Sve je tvoja krivica

U jednom trenutku se svađate, već u ti u sledećem govori kako shvata da ti je teško što si toliko emocionalna većinu vremena. Ali, to nije saosećajnost već svaljivanje krivice na tebe i izbegavanje koncentrisanja na glavni problem. To je zato što emocionalne psihopate nemaju odgovornosti pa nikada ništa i nije njihova krivica.

3. Omalovažava te

Emocionalne psihopate su svesni činjenice da nemaju previše toga da ponude pa će da rade na tome da promene način na koji ti gledaš sebe. Da bi te naterao da posumnjaš u sebe i da se držiš njega neretko govori kako si glupa, ružna, beskorisna, jadna… Sve to kako ne bi shvatila da zaslužuješ boljeg od njega.

2. Želi da te izoluje od sveta

Želi da te spasi od porodice i prijatelja jer oni uviđaju šta se dešava. Želi da te natera da prestaneš da slušaš njihove „loše“ savete koji bi mogli da te odvoje od njega. Ubeđuje te da oni jednostavno ne razumeju koliko te on zapravo voli i da je u tome problem.

1. Pokušava da te napravi ludom

Emocionalni psihopata će učiniti sve što je u njegovoj moći da te natera da posumnjaš u sopstveno pamćenje, percepciju i razum. Najbolji primer toga su oni uhvaćeni u laži. Umesto da priznaju svoju grešku i izvine se oni će planuti i dati njihovoj partnerki do znanja da ih je veoma uvredila time što sumnja u njih. Posle nekoliko dana, možda ćeš zaista stajati nasred sobe i pitati se da li si to sve ipak preuveličala, iako je istina da nisi.

5 SNOVA KOJI PREDSKAZUJU LJUBAV: ZNAKOVI DA NEKO NOV ULAZI U VAŠ ŽIVOT

HOROSKOP KAŽE: BLAGO MUŠKARCU KOJI PORED SEBE IMA OVU ŽENU